pratar i tele :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-30 Klockan: 22:11:52
hej hej bloggläsare!
Nu ligger jag i soffan med datorn framför mig och pratar i telefon med mamma! vi pratar en massa gamla minnen:P mysigt faktiskt! annars så ska jag inte gör mycket mera ikväll förutom att vänta på idol och CSI som börjar snart:P som sagt csi är ju mitt favorit program.. skriver snart igen..

Onsdag, bara 12 dagar kvar.! :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-09-29 Klockan: 16:52:15
Hejsan hejsan bloggen!!!

Nu ska jag klaga igen:P Haha nejdå det ska jag faktiskt inte göra:) Dagen har varit som vanligt med hunden och tagit det lugnt! Fick faktiskt sova riktigt bra inatt vaknade inte fören 06 imorse första gången sen vaknade jag ju några gånger men det är ju den långa sömnen emellan där som behövs! Så positiv dag, wiiih! Annars nu gör jag inte speciellt mycket roligt, skickade precis charlie och handla cigg till mig, har som sagt slut på dom! men snart är det inga problem eftersom jag ska sluta röka i november har jag bestämt mig för:)
Senare ikväll ska jag göra god mat, och vad det innebär ska jag berätta för er:) Jo jag ska faktiskt ge mig in i att göra köttfärsfyllda paprikor med ris i också, ska bli riktigt gott, eller jaa jag hoppas på det i allafall :D

Förövrigt så sitter jag och väntar på att min barnmorska ska ringa ang mina provsvar, ringde själv till kvinnohälsan förut idag och fick veta att mitt blodvärde var väldigt lågt men fick prata med någon barnmorska som inte känner till mig så hon sa att hon skulle be min vanliga barnmorska ringa mig så vi kunde bestämma hur vi skulle göra med detta! Jag tycker ju att det inte borde vara några problem att sätta igång mig nu eftersom det bara är 12 dagar kvar innan min plutt är beräknad, har ju sådana svårigheter pga mitt låga blodvärde. Kan intestå upp längre stunder för då svimmar jag nästan och blir yr, är tvungen att sätta mig för jag blir totalt "väck" i huvudet känns det som, JÄTTE jobbigt faktiskt! Jaja nu ska jag sluta klaga på det finns dom som har det tio gånger värre det är jag medveten om men man blir lite trött på det i allafall!


Kram sålänge era gremlins ( som charlie och sofi hade sagt;) ) <3

Blev heldag med sofi, IGEN... :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-28 Klockan: 23:39:13
Hej på er !

Jaha hunden skulle kommit vid halv 8 imorse men kom in fören halv 9, ganska träligt att man inte vet i förväg när hon ska komma.. När hunden väl kommit så tog vi det lungt ochsedan var vi ute på två promenader, skönt värre förutom att det var typ storm ute.. Hahah men annars så var det skönt att utoch gå lite :)
När hunden hade gått som åkte jag ner till resecentrum för att träffa sofi, vi hade nämligen bestämt oss för att ta en runda på ikea och lite så..
Först gick vi till babyproffsen där jag köpte två nappar och en skötväska, tyckte det kunde vara skönt att ha en när man är iväg och så, sen tog vi en sväng på ikea. Köpte spjälsängsskydd och lite ljus och så :) hihi hittade värmeljus som lycktade pepparkakor, det blir mysigt till jul!!
Efter det så gick vi till jysk där jag köpte ett överkast och tre kuddar , sofi köpte med ett överkast! hihi !
Sen ringde jag pappa och frågade ifall han kunde hämta oss för jag tänkte jag kunde köpa lite färg till väggarna i nya lägenheten när jag ändå var där.. Och det kunde han, så köpte 2st 10L hinkar med vit väggfärg och babyolja från rusta:)
När han hämtade oss åkte vi till hans jobb först och fikade och där var pascale med dom två söta ungarna, ville busa med dominique men han ville inte busa med mig :P hehe! Vi fikade lite och annelie kom dit också, hon hade varit och sålt massa babykläder på loppis i lambohov!

Sedan skjutsade pappa hem oss, först sofi till johannelund sedan mig hem..Skönt att slippa ta bussen faktiskt! Och när jag kom hem så gjorde charlie taco, så det åt vi.. Och nu sitter lilla jag här och har precis kollat klart på mitt älsklings program CSI, men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig för jag är dyngtrött!! Upp imorgon bitti igen för att ta emot hunden, men ställer klockan på 08.00 istället för 07.30:)

Ha det så fint sålänge så hörs vi här imorgon igen! :) Kram eran Rosaa

Finns människor till allt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-28 Klockan: 13:12:35
hej.

som sagt det finns verkligen människor till precis allt, förstår inte ens hur vissa står ut med sig själva.. Dom förväntar sig att man ska ställa upp för dom och stå på deras sida, ibland gör jag det ett tag men när jag inser vad det är för människor jag verkligen tagit in i mitt liv backar jag ! Jag klarar mig långt och bra utan massa tjafs och bråk och lögner.. Har mitt liv och det funkarhelt bra utan massa sån skit, har vänner som ställer upp för mig och har familj som ställer upp på mig.. Jag begär inget annat än rent spel och sanna människor runt mig:) Och numera så har jag det.

/rosaa

riiiiiiktigt lång dag på stan!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-27 Klockan: 23:15:36
tjena folket!

Jaha som sagt så har jag gått på stan med sofi idag.. Hon kom hit först vid halv 12 sen väntade vi på att hunden skulle gå hem vid 1.. efter det tog vi bussen kvart över 1 till stan.
Rundan började med att vi käkade buffé på Ming palace, gott, mmmmm! Efter det gick vi ner till banken för att sätta in pengarna som sofi var skyldig mig:) kön var ju dulig asså men snälla sofi valde att stå i kön åt mig så att jag fick sitta lite, skönt det! När vi väl var klara där efter 20 minuter så gick vi får aa handla lite onödiga saker. Blev hm en sväng, köpte en mascara,läppglans,ögonskugga,foundation,läpp penna och en ny sminkväska. Vi knallade vidare till skopunkten och testade en massa snygga vinter skor men blev för snål för att köpa några:) :P Men sofi testade ett par stövlar som var skitsnygga på henne men hon bangade ur och vi kassan ångrade hon sig och vänta tillbaka med dom, så det blev inga skor köpta heller...!
Efter det så gick vi till The Body Shop och jag köpa White Musk parfymen och hade tur för det var 20% rabatt på den så det blev inte så dyrt.. :)

Vi knallade sedan vidare till Gina tricot och kollade lite men hittade ingenting som föll mig i smaken så vi gick och beställde klipp tid till mig, endast för topparna kan jag upplysa er om:) Och det var nog den bästa som klippt mig för hon lyssnade på att jag bara ville klippa pytte lite, hehe! Senkom charlie in till Mig, Carro och sofi på waynes coffé när vi fikade vi var nästan klara men han skulle ta en smoothie men kom med kaffelatte eller något sådant:P

Sedan vandrade vi vidare sofi och carro gick in i gränden och jag och charlie kollade på BR Leksaker om dom möjligtvis hade slang till Brio barnvagn men det hade dom ej, eftersom jag redan hade kollat på Lekia och dom hade en slang kvar men behöver fyra och det går tydligen inte köpa någon slang fören i december, så ska kolla runt lite på internet om det kanske går att beställa slang..:)
Efter den vistelsen så satte charlie och jag och väntade på bussen, tog en stund men äntligen kom den:P Och nu sitter jag här och har ont i ryggen :P


Förövrigt så var jag ju hos bm imorse men får förmodligen svar imorgon på proven, hoppas det är bättre annars ska jag höra med dom hur dom tänker göra eftersom jag mår jätte dåligt på dagarna... Majk har iallafall tryckt en massa nedåt så han vill nog ut snart och träffa sin mamma! Glad är jag för att snart få en underbar son, längtar så himla mycket och han kommer vara den som finns djupaste i mitt hjärta för all evighet! Älskar dig så mycket redan nu Majk!


Nu ska jag fortsätta kolla CSI och sedan sova för imorgon är det hunddags igen:D Godnatt kära vänner! <3

höstrusk... !

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-27 Klockan: 10:42:55
Hej!

Känner att jag måste skriva lite om detta underbara väder.. Asså jag känner att det är så himla svinkallt ute på kvällarna, men när jag väl sitter där på balkongen och nästan inte känner mina händer så känner jag ändå att det är himla mysigt med detta väder.. Kanske är konstig som känner så, jag vet inte. Men tänk er själva man sitter och fryser och när man kommer in så har man tänt ljus och gjort det mysigt, jätte varmt och skönt. Det är ju underbart, ända som fattas är en riktigt jävla snöstorm, haha! kan hålla mig till november sedan vill jag ha snö!Läntar så enormt till mörkret och allt mysljus!



/ Rosaa

Godmorgon guldsippor!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-09-27 Klockan: 08:31:42
Jaha..

Nu ska jag snart ge mig iväg till kvinnohälsan för att träffa barnmorskan. Anledningen till detta är att jag måste ta extra tester på mitt blod eftersom jag har haft så himla dåliga värden innan.. Hoppas dom blivit bättre, tror inte det för jag klarar ju knappt stå 15 min och laga mat innan jag nästan svimmar...
Vet inte vad dom gör ifall dom inte blivit bättre för att ha det såhär är ju inget kul! Sedan senare idag ska jag ner en sväng till stan och träffa rasmus, ska även träffa sofi för att få pengar av henne.. Vet inte om jag skulle träffa eksell en sväng med för han vill ses idag skrev han på mess  inatt.. men får se hur det blir med det!

Jag skriver senare om hur min dag blev och vad som hände! Ha det så fint mina kära sålänge!

söndag söndag, varför så tråkigt :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-26 Klockan: 20:14:48
Nu var det söndag igen...
Och man sitter här och glor, har smällt i mig ett äpple och 2 dumlemuffins, jätte gott!! Men har så oerhört tråkigt så det är inte klokt! Vet inte vad man ska hitta på heller... Sjukt var tråkigt! Men blir nog att kolla irene huss vid 9e tiden, hoppas det är något bra! men kan inte förvänta sig för mycket utav svenska kriminalserier.. :P brukar alltid blir så besviken för det är så dåliga skådisar :P

Förövrigt är det bara 15 dagar kvar tills majk är beräknad att komma, men hoppas på att han kommer tidigare.. I morse när jag skulle och möta rasmus fick jag så himla ont i magen så var tvungen att sätta mig ner och bara andas så han fick vänta lite på mig :P Annars har jag väl inga andra symtom! Förutom att jag ska på extra besök hos bm imorgon eftersom jag har så lågt blodsocker och blovärde och blodtryck :P haha!


Hejdå så länge!

Söndag och bar 2 veckor tills majk ska komma!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-26 Klockan: 17:42:39
Hejsan min sköna!

Jaha igår skrev jag ju att jag skulle ta och testa att äta en macka med keso och gurka och det gjorde jag faktiskt:D Åt dessutom upp hela:P Jag hade fått för mig att keso smakade något speciellt men jag tyckte inte att det smakade någonting, var väl därför jag kunde äta det! HAHA! Annars så hände inget mer spännade igårkväll utan det var mackan och sen kolla lite tv:)


Annars idag så blev jag väckt av att rasmus ringde på hemtelen och frågade om jag kunde vakna någon gång... Han hade skickat 10sms eller något på min mobil menjag har ju på ljudlöst så att det var ju inte konstigt att jag inte hade vaknat:P Aja han undrade om han kunde komma en sväng och det kunde han ju.. Så jag fick bara gå upp från sköna täcke och slänga på mig kläder för att gå och möta honom:D När han kom så snackade vi bara lite skit och så typ, lyssnade på musik:P haha! Sen drog han vid 1 ungefär för han skulle ta tåget klockan 2 hem :D Men vi fick vänta vid bussen och svinkallt var det så vi fick hoppa runt som grodor för att hålla oss varma ( eller inte :P )
Sen när han hade tagit bussen härifrån så gick jag hem och la mig och somnade och vaknade inte fören 20 över 4 haha illa! så jag lär ju säkert inte vara så trött ikväll.. Nu har jag iallafall fortsatt min tränd vad gäller äta mackor för idag blev det räkmacka med ägg och maje, skitgott, gjorde två stycken men orkade fasen inte äta upp båda så det blev att lämna en halv till charlie :D Hahaha


Nu ska jag bege mig ut och ta ett bloss för charlie var och köpte cigg till mig för SOFI DANIELSSON är så himla seg på att sätta in pengar.. BUHU!

Ha det fint mina vänner!

Röstning!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-09-25 Klockan: 20:57:18
Rösta om när du tror att min bebis kommer!

Fullsmäckad dag.. !

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-25 Klockan: 19:46:10
Hej hej hej!!

Nu har tusen människor åkt härifrån och jag har kunnat ta en dusch och sätta mig i soffan för att ta det lite lugnt.. Det är ju nämligen så att Charlies farmor, farfar och faster har varit här idag det bjöds på god mat som charlies farmor lagade :) Dvs någon "köttgryta" med lök och grejer och ungsstekt potatis, mmmmmmmmmmmumma! Dessutom dök min syster och henne son linus upp men, ingen om var planerat men min syster är lite sån som gör impulssaker. :P Så det blev fullt hus här ett tag.. Hon kom hit för att lämna vagn och bilstol, kan behövas eftersom det bara är drygt 2 veckor kvar om han inte kommer tidigare eller senare.. :D men det hoppas jag ju inte, eller jo! Att han kommer typ nu i veckan skulle ju inte vara helt fel :D Börjar faktiskt bli trött på alla förvärkar och smärtan i ryggen:P
För att återgå till det jag började med så var ju dom här och när min syster hade åkt, hon bor i mullsjö, så fikade vi lite, charlies farmor hade bakat en jätte god äpplepaj och jag hade bakat dumlemuffins, dock inte igår som jag skrev att jag skulle göra utan det blev idag på morgonen för kraften tog slut igår kväll :P Men äpplepajen var super god! När vi hade ätit den så hade charlies farmor tagit med en massa bilder från när charlie var liten, var kul att se hur han såg ut, visserligen säger det ju ingenting om hur majk kommer att se ut :P Men alltid trevligt att se gamla bilder och hur konstiga saker man hittade på som liten :P

I vilket fall som helst sitter jag nu i soffan och tar det bara lungt.. Skönt som fasiken för jag har så himla ont i ryggen och fick en sån där skön förvärk förut så att bara sitta här känns alldeles utmärkt! Sitter också och funderar på om jag skulle testa en keso macka med gurka:P Är ju nämligen så att jag inte har ätit keso på 12 år eller något så vet inte ens om jag tycker om det men det återstår ju att se :D


Nu ska jag nog ta och sätta på tvn och bestämma mig om jag ska ta en sådan macka eller inte.. Vad som händer det återstår att se!

Ha det gött!

Städdag & ljus på kvällskvisten!!... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-09-24 Klockan: 21:43:54
Hej alla ni som läser min blogg :)

Idag så var jag ju med mamma på möte :) Gick bra, vi hittade och allt ! skönt det!! När mamma var klar på mötet åkte vi ner på stan och jag åt på burger king.. gott fast hamburgaren var inte direkt så god som jag hade förväntat mig.. Tog en angus, någon mer som ätit den?!?!
När jag hade ätit så gick mamma och jag ner till bussen och det var inte så långt kvar som tur var.. så vi kom hem ganska fort! När jag kom hem så la jag mig i soffan en stund men kunde inte somna :P skitkasst! Så vid 17 tiden kände jag att det nte var någon mening med att ligga där och slappa längre så gick upp och började städa toaletten, är ju nästan tvungen för charlies farmor och farfar kommer ju imorgon, visserligen såg det ju inte förjävligt ut men kände att det var behövligt i alla fall!!
Nu i alla fall så är allting klart och jag sitter här i soffan med datorn i knät med runt 30 tända värmeljus, mysigt som fasiken ju :D Wiiiieeh!

Nu väntar jag bara på att charlie kommer hem från affären för då ska jag baka dumlemuffins till imorgon, gotti gott!! :D Så han får ta och snabba sig, för tanten här börjar bli trött :P har ju inte sovit bra  inatt heller.. så dagarna blir långa för mig.. :P

P.S ni har väl inte glömt att vara med i tävlingen om att vinna ett presentkort på 500kr va?!?! Alla har ju chansen så varför inte chansa?!

Åka iväg med mamma..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-24 Klockan: 11:36:50
Hejsan bloggen:D

Idag blev det inte riktigt som det brukar:P Det är faktiskt så att jag ska åka med min mor på ett möte :) Visserligen började dagen som den ska man nu är det snart dags för mig att sticka iväg till bussen.. Hoppas bara jag och mamma hittar :P Haha,har aldrig varit där förut :) Efter det blir det kanske en sväng ner på stan, ta en cheeseburgare eller något kanske..
När jag kommer hem igen sen blir det att ta en kortare vila och sedan städa iordning lite för att charlies farmor och farfar kommer imorgon, kan ju kännas skönt om det är lite ordning när dom kommer i alla fall....

Vad som väntas till kvällen vet jag inte men vi får se vad den bjuder på :) !

Kram på er sålänge, <3

Underbart eller helt okey dag....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-23 Klockan: 23:11:55
Hej på er sötnosar:)
som jag skrev förut så skulle jag och storhandla mat och så blev det med... tog bussen ut till skäggetorp och gick aav vid mamma för hon skulle med och handla:) När jag kom dit var hon klar för att gå men innan vi gick var jag ju tvungen att kolla på hennes 1,70meters höga ros som hon lyckats få till utan att göra något:P sedan traskade vi iväg till centrum för att handla...
När vi kommer dit så har dom byggt om hela willys så hittade ingenting men lyckades få till en månads handling i alla fall:) tur det!

efter det så kom lasse (pappas jobbar kompis) och hämtade oss så vi skjutsade maamma hem sen körde han mig hem.. väl hemma var det bara att packa in alla varor:)

Och nu sitter jag här efter att ha lyssnat på HV-LHC, där hv vann med 2-1 i förlängning, trisst men så är det :'( Har även kollat law & orders och nu kollar jag csi, så ska ta och återgå till det..



SOV GOTT FOLK!

Torsdag.. vad händer då?!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-23 Klockan: 15:32:01
Hej på er!

Idag har dagen varit som vanligt förutom att jag är så himla trött.. Har inte alls sovit bra inatt har kanske sovit 1 timma totalt, inte kul alls.. Skulle ha åkt till kvinnohälsan imorse men gjorde inte det för jag klarade inte av att gå upp:P Glömde ju säga att jag och far var på innebandy igår, LIBK-Mullsjö.. Blev vinst för grabbarna med 4-2.. Så det var faktiskt en värd match att gå på:)
Ikväll är det ju dessutom hockey, LHC-HV.. Hoppas dom vinner med, nu har ju leinonen åkt hem så det blir Brage som vaktar båsdörren om jag förstått rätt eftersom christian inte är tillbaka än.. Synd faktiskt för jag har gärna velat se honom spela lite nu, men får hoppas att han är tillbaka så fort som möjligt!

Idag blir det att storhandla mat också, har ju inte tänkt göra det fören på måndag men kom på att det behövs göras idag eftersom charlies farmor och farfar ska komma på lördag, och det kan ju vara himla kul att ha någon god mat att bjuda på:) Så det är det som står näst på schemat!
Väntar bara på att charlie ska komma hem för han har mitt bank kort och idin har inte svarat på 3 timmar, men fick tag på han nyss.. !

JAJA, vi får ta och höras senare för nu blir det att skriva matlista!
Kram

Fått mina skydd:D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-09-22 Klockan: 22:59:46
Fick mina nya skydd idag.. :D Kombinat,plock,stöt och griller, är lika glad som ett litet barn är på julafton :P lyckligare av lite skydd kan man inte bli! Här kommer lite bilder på skydden :D




vad tycker ni?

Början av dagen :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-22 Klockan: 22:42:40
Tju!

Dagen började med en härig morgon, blå himmel och skönt.. Hunden kom lite sent men men gör ingenting.. :) dagen gick väl som det brukade , charlie var ute med hunden vid 12 hugget :D Sen så ringde jag lite och kollade lite saker.. men som sagt det var en bra start på dagen :) Dessvärre har natten varit skit vaknat hela tiden och det är inte så himla kul alltså! Men har börjat vänja mig!
Åt lite rester från igår och det var lika gott :)


Ha det gött!

Gårdagen.. :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-22 Klockan: 22:33:24
Jaha igår så hände ingen direkt speciellt , var hemma och tog det lugnt.. Mådde inte speciellt bra men sådant man får ta när man är gravid :) var skakis och sånt, inte kul.. På kvällen blev det att äta hetaräkor med potatis.. Blev visserligen typ inte hetaräkor för hade ingen chili hemma, jo lite granna men inte så att det räckte :P

La mig ganska tidigt men sov skitkasst vaknade flera gånger..

Hej så länge!

Måndagskväll med tända ljus:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-20 Klockan: 23:02:30
Godkväll...
Idag har dagen faktiskt varit helt okey, har ju redan skrivit en gång idag vad jag gjort men kan skriva igen. Har första imorse varit hos tandläkaren sen vid 1 kom huden sen var jag tvungen att smita iväg en sväng för att gå till barnmorskan.. Jag tyckte det mötet gick helt okey.. Jag har inte gått upp något mera så det ligger runt 8-9kg, men det är helt okey säger dom.. Magen hadde blivit lite större iallafall och hans lilla hjärta slog i 142:)
Väldigt mysigt, men snart är det över :) :'(

Dagen följde senare att jag var hemma med hunden och vi gick en sväng, och sen tog vi det bara lungt i soffan. Runt 17 tiden så fick jag någon jävla kramp eller något i vaden så jag hoppade omkring i lägenheten som någon kyckling som sjunger små grodorna:P Tog en alvedon så det gick över men dom vanligt så ska det ju inte bara vara en grej så när vad skiten hade gått över fick jag någon rejäl förvärk eller något :P hhaha! ILLA!!!

Nu sitter jag här och glor lite på tvn och har faktiskt slängt på mig en ansiktsmask.. Kände att jag var i behov av det :) Händer inte ofta men ibland så (Y)


Ni får ha det så bra resten av kvällen för nu blir det CSI för min del!

Dags för BM ... :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-20 Klockan: 13:17:45
Tjenna tjenna!!

Nu är det dags att för mig att snart bege mig till barnmorskan, får se vad hon har att säga idag.. Kan ju hoppas på att hon säger att det nog inte är så långt kvar för mig att få träffa min son :) Men så är det säkert inte xD men man måste ju alltid få hoppas, eller hur?!?!
Men eftersom jag har sådan kraftig foglossning så är det inte riktigt säkert att han fixerar sig eftersom jag är så himla rörlig, men kan ju hoppas att han gjort det idag :)

Har även varit hos tandläkaren idag, 07.40 på morgonen , ingen vettig tid att gå dit på tycker jag :S Men dom lagade tre hål iallafall så nu har jag inget mera att laga, skönt som tusan!! Men just nu har jag lite ont i munnen men det hör väl till :P

Nu ska jag dra till bm, ha det så bra sålänge folket <3


P.S Glöm inte vara med i tävlingen nedan:
http://www.streetstyles.se/?cref=220

En tävling!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-20 Klockan: 12:27:21
hej

jag har nu nöjet att få visa er en tävling som jag tycker verkar kul och spännande:)
Tävlingen går ut på att ni ska gå in på den specifika länken nedan och sedan registrera er. Då har ni möjlighet att vinna ett presentkort på kläder från melba.se till ett värde av 500kr.. Tycker detta låter spännande, så gå in nu folk så vi kan få en vinnare genom min blogg!

Här följer länken:
http://www.streetstyles.se/?cref=220

Länken finns även på högersigan vid alla mina länkar!

Försöker och försöker :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 23:53:19
Jaha jag sitter ju här och försöker göra någonting avmin blogg, är ju inte direkt så haj på hur man gör.. Men spelar väl kanske inte någon roll :D

Har iallafall kunnat göra en omröstning som jag tycker att folk kan delta i:) Sitter även och kollar valvakan, och är glad att det inte blev socialdemokraterna som fick styra Sverige, är ju som sagt moderat i fyra år nu :) Sen får vi se om det fortsätter eller inte :) Dessvärre är jag besviken på att SD kommer in i riksdagen, inte alls bra! Tyvärr är det ju alla omedvetna ungdomar som röstar på dom och som bara ser att man vill ha ut utlänningar, men innan man röstar så kanske man ska ta reda på lite fakta, tycker jag!


Har även varit så himla duktig idag och fixat min naglar, så här kommer det lite bilder på hur det blev, är ganska nöjd för att ha gjort det själv :)


Vilken hårfärg ska man ha ?

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 23:16:18
Rösta gärna om vilken hårfärg som är snyggast :)

En lite omröstning, kan vara intressant!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 23:12:14
Rösta på det ni själva vill :)

In och rösta... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 23:08:07

Valvakan...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 20:00:48
Hej

Ja nu sätter det igång såg precis novus undersökning och det är ju sjukligt nära enligt som procent räkningarna.. Vi får se vad och hur det blir ikväll.. Kommer nog bli riktigt jämt och är spänd över hur det blir!
Ska dra mig ut mot köket och vispa grädde som jag ska ha till ostkakan eftersom jag nu var så himla tjock och skickade charlie för att köpa det åt mig:P Så det ska jag mumsa på:)


Men vi säger så här så länge att vi hörs senare när vi vet hur valet blev :)

kram sålänge:D

söndag och lite o.o.s!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 15:05:00
Hej igen alla människor :D

Sköööön natt ,super! Fast hatar att vakna på morgonen och fortfarande vara trött, förstår inte varför det är så ibland. Tråkigt är det i alla fall!! Jaha idag är det ju en dag som gör att vi småglin får känna oss lite vuxna för en gångs skull:P Jo jag har faktiskt varit så stor och duktig att jag varit och röstat.. Känner inte att det är någonting speciellt privat med vad jag röstade på så kan lika gärna skriva ut det här :)

Valde att rösta på Moderaterna när det gäller landstinget och riksdagen men tog piratpartiet när det gällde kommunen. Varför jag gjorde det? Jo för att Yan Ryberg en arbetskamrat och även godvän till min pappa är med och vill föra sin röst för piratpartiet.. Därför valde jag att person rösta på honom!! Dessutom har han bra åsikter och tycker att han ska få framföra dom med högre makt än vad han har idag:)

Annars idag händer det nog inte så mycket spännande, tror det blir att ta det lugnt och kanske gå en sväng till Coop, känner att en ostkaka till valvakan ikväll inte skulle sitta så fel :) Men får se hur det bli. Ska i alla fall bli kul att se vilken regering det blir iår! SPÄNNANDE tycker jag!!


Ni får ha det så bra sålänge så kanske vi hörs senare :)
/ Roooooooosaaa

börjar med lördagen.... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-19 Klockan: 14:56:02
Hejsan hejsan....

Jaha dagen börjar med att jag sov jätte längeeee, men sen vaknade jag och steg upp för att plocka iordning lite här hemma eftersom min pappa skulle komma för han och charlie skulle kolla på Resident Evil 3 innan dom skulle se 4an på bio:) När jag väl hade blivit klar så bestämde jag mig för att åka till min kära farmor en sväng, eftersom det var ett tag sedan jag var där :D
Så jag åkte dit vi snackade massa skit och det bjöds på potatis,kotlett,sås och sallad, himla gott!! vid 9 hugget tog jag bussen till stan för att möta rasmus som skulle ge skor till Andrea, så vi sprang och letade efter henne men hittade henne inte, och det visade sig sen att hon inte ens hade varit på krogen i linköping, dåligt stil faktiskt!

Tog i alla fall bussen hem halv 12 och satte mig en stund vid datorn sen åkt jag kebab rulle som pappa hade köpt till mig.. Mmmm! och skrapade en triss jag fått av honom, vann 50kr :D

Sen blev det inte mycket mera roligt denna kväll :)


KRAAAAAAAAAM

Jävla het match....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-18 Klockan: 00:17:19
Hallå!!

Nu ligger jag här i soffan och kollar på tv, någon film som hette panic room.. Har dessutom datorn framför mig:P så blir inte mycket tittande faktiskt.. xD Jaha som sagt så har ju Sofi varit här idag.. hon hämtade sin jacka som vi beställt men hanskarna glömde hon:D
När hon hade gått så blev det att plocka lite och så, pratade med pappa en lång stund på msn med.. sen vid 21 så var det ju dags att kolla hockey på tv4, timrå-frölunda.. Bästa matchen faktiskt!! innehöll allt som en bra hockeymatch ska göra, tacklingar,mål, fighter m.m  matchen slutde iallafall 6-2 till timrå... :)

Nu ska jag nog faktiskt ta och sova!<3
SES

Fredag fredag,!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-17 Klockan: 16:00:01
Hejsan hejsan!!

Jaha nu sitter man här igen, inget ovanligt nu förtiden kanske.. Dagen började som den alltid gör förutom att hunden kom vid halv 9 i morse eftersom hon var försenad.. Lite tråkigt men inget man dör av :D Annars så har jag ringt runt lite till olika saker som har behövts.. Men har inte gjrot det jag skulle ha gjort idag på långa vägar.. Kanske har något med att göra att jag är så himla förkyld, KASST!!

Natten har iallafall varit super vaknade första gången vid 06.06 imorse och somnade nästan direkt igen, underbart skönt faktiskt!
Nu sitter jag här med Sofi och jag är inte direkt social för jag mår inte alls bra.. Känner bara att jag skulle vilja sova resten av dagen. Har dessutom har förvärkar ett par gånger under dagen och det börjar jag blir trött på nu men det är ju fasen inte långt kvar asså!!!


Nej nu ska jag ut och ta ett bloss hörre ni, sköt om er sålänge<3

himla märkligt med vissa saker..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (5)
Skrivet: 2010-09-16 Klockan: 23:14:25
tordags kväll..

...Med många funderingar kring olika saker. Att folk gör plastikoperationer visste jag och jag vet att det är skapligt många som gör det... Men ikväll har jag fått veta det mest konstiga saker och ting jag hade kunnat tänka mig!!
Mamma läste en artikel för mig på aftonbladet som handlade om plastikoperationer och hur vanliga dom var osv. Sen när hon läst ett tag kommer det fram i texten att allt fler kvinnor är missnöjda med sina blygdläppar osv och gör injektioner och liknande för att det ska se bra ut där nere...
Min första tanke är ju hur man ens kann göra en sådan operation , finns ju inget som säger hur en mutta ska se ut, eller har jag missat någor?!

Sedan börjar jag ju tänka att känner man så så kanske man ska söka hjälp eller veta att 90% av alla killar stoppar snoppen i det dom kommer åt utan hur det ser ut i stort sett!!

Finns det någon som kan berätta för mig hur en IDEALISK och PERFEKT mutta ser ut??!?
Jag måste ha missat den muttan i sådana fall, men skriv gärna ett inlägg och berätta, väntar med SPÄNNING!!!

Torsdag, och våra grejer har kommit;)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-16 Klockan: 14:46:05
Hejlo!

Nu sitter jag här igen, efter en inte allt för spännande dag.. Dagen har väl mestadels gått till att umgås med hunden och tagit det lugnt... Har också gjort en del saker som jag varit tvungen att göra.. Men tänker inte nämna vad för det är personligt..

Har också terrat Sofi lite och nu försöker jag få tag på henne för att berätta den roliga nyheten;) Våra grejer som vi beställde häromdagen har nämligen kommit, hon kommer bli super glad :D

Nu ska jag faktiskt slänga in en bild på min mage i v.37 :D den kommer här nere alla ni som väntat så mycket på att få se det..!



Varsågoda mina vänner, den sjunker iallafall, haha! har inga problem med att tuttarna ligger på magen längre :Phaha!! skönt det!

Onsdagskväll och vinst för clubben!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-15 Klockan: 22:25:19
Hej! =)

Jaha dag har varit som vanligt började med hunden kom halv 8 ungefär sen har vi tagit det lugnt:) När hunden gick så la jag mig en stund för var så himla trött.. sen vaknade jag väl typ 17 eller något och kom på att jag skulle fixa så jag kunde se matchen mellan aik-lhc.. Så köpte matchen på tv, 159kr... FETT DYRT,
Men som sagt dom pengarna var mycket värda eftersom det slutade 5-1 till clubben... dessutom var dampbarnet Sofi här, så blev inte mycket lugn och ro under hockeyn, haha!!

Nu sitter jag här och glor, tittar på Kungarna av Tylösand! Dom är ju så totalt rubbade, herre gud! Skulle aldrig ställa upp på att vara med i ett sådant program, USCH!!!


Nu ska jag fortsätta och kolla TV sen blir det nog fakiskt att sova..


Ni som vill se en magbild så håll koll så sätter jag in en ny!!





KRAAAAAAAAAAAAAM på er!

Tisdags kväll och ytterligen en kväll i soffan :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-14 Klockan: 20:03:03
Tjenna!!!


Jaha det hände inte så mycket spännade idag förutom att jag tagit modet att gå ÄNDA upp till coop för att köpa cigg, blev att jag köpte paj och vaniljsås med, så himla GOTT!! Faktiskt underbart att få sitta lite för sig själv och ha mys, men ska faktiskt inte klaga.. Finns ju dom som har det myket sämre än mig så att det finns inte mycket att säga om min egna myskväll..

Carro och becca var här nyss och hämtade en resväska som carro ska låna av mig, för det är nämligen så att dom ska till Turkiet på lördag och det gör mig lite pissed, vill med åka! Och imorgon åker ju min älskade syster till Spanien, fan ingen tänker på mig :P



Nu ska jag plocka lite och så, kanske skriver något mer roligt senare idag;)

Tisdag och inte vilken tisdag som helst:P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2010-09-14 Klockan: 14:04:04
Hejsan hoppsan!

Nu har nästan halva denna dagen gått också! Dagen började som vanligt med att gå upp vid 8 hugget för att ta emot lilla hunden, det var en skön morgon att gå upp faktiskt för jag har sovit mycket bättre inatt, skönt! Sen har vi bara tagit det lugnt och varit ute lite och så, annars har inte hunden och jaag gjort speciellt mycket :) Hunden gick iallafall vid 13 ungefär så nu sitter jag här själv..
Har haft ett långt samtal med min farmor om diverse saker och ting, alltid trevligt att prata lite med släkten:)

Sen är det ju så att charlie fyller 18 idag så blir väl kanske att fira honom lite smått, blir nog ingen större grej xD men något blir det säkert! Annars ska jag inte göra något roligt förutom att ringa ishallen och kolla hur dom har det med allmänhetens åkning för sofi vill åka.. Har tjatat på henne om att hon ska börja lira hockey i höst så vi får ju se hur det går med den saken!!


Dessutom är jag så himla happy för igår så var jag och beställde nya skridskor, plock, stöt, kombinat och klubbor.. känns skönt att man snart kan komma igen och få ge sig ut på isen igen!! UNDERBART!!!



Nu ska jag ner och kolla om jag fått någon spännade post, ha det så bra alla vänner och ovänner!!

Måndag och jag är i v.37 :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-13 Klockan: 11:14:31
Hej hej!

Måste börja med att säga grattis till Jennifer Pettersson som messade mig vid 04 inatt att henne son liam äntligen hade fötts, är jätte glad för din skull!

Annars så har jag väl inte sovit någonting typ inatt, varit en skitkass natt men så är det väl ibland antar jag xD..
Vi 8 imorse kom hundskrället så nu ligger och hon sover son en död valross i soffan, heheh.... Annars idag ska jag inte göra speciellt mycket faktiskt får se om jennifer vill att jag kommer bort och tittar på hennes lilla bebis annars så ska jag inte göra någonting tror jag!


Glömde säga igår att Eksell var förbi här och lämnade likören han köpt till mig, jäääääääääätttte snäll ju.. Inte många som tänker så mycket på sina kompisar :) lägger in en bild här nere på likören jag fick!



Hade även myskväll med mig själv igår, tände ljus överallt i lägenheten sen så hade jag tagit fram godis och lite fanta, hehe mysigt värre :) Men man måste ju få unna sig sådant ibland med tycker jag och det gjorde jag igår:)!


Puss&Kram / Rosaa

Söndag Söndag Söndag...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-12 Klockan: 19:29:37
Tjenixen!

Dagen började med att telefonen ringde, det var min far som skulle säga att dom hämtade mig vid 12 hugget för vi skulle ner till hallen och hämta mina grejer.. När jag väl kom ner dit fattades Plock,stöt,skridskor,halsskydd,kombinat.. Illa som fan sen vill dom få det till att det är mitt fel att det försvunnit, hur kan det vara mitt fel?!?!?! I vilket fall som helst ska jag lösa det oavsett vilken lösning det blir!

När jag väl kommit hem fick jag mess av rasmus som undrade om jag vill följa med honom och andrea till Ikano och fika och det är klart jag ville det.. Så det blev en sväng till ikano med dom och andreas underbart söta dotter, när jag var där ville sofi träffas och fika men vi insåg att det inte gick eftersom jag var tvungen att vara hemma till 6-7 för vi skulle tvätta då:)

Så nu sitter jag här i väntan på att första maskinen ska bli klart :) perfekt, blir att surfa lite och kolla på hockey grejer, för hur eller hur så måste jag ju köpa nya!!! :@


Kram på er!

En lördagskväll

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2010-09-11 Klockan: 22:51:41
Heej heej

Säger som sofi, nu sitter man här ännu en lördagskväll och gör sittmärken i soffan, visserligen gör det inte speciellt mycket för min del, är ganska van nu:P Men snart ska det bli skillnad på det!! När majk kommit kommer både jag och sofi sitta och bara titta på honom det kan jag nästan lova, jag kommer det iallafall!! Kommer inte släppa blicken en minut:) På måndag är det bara 3 veckor kvar!!! UUUUUWH, längtar!

Jaha idag har jag väl inte gjort speciellt mycket, har iallafall packat en liten kartong, men man får ta lite i taget så blir det inte så mycket sen, kommer bli jobbigt att packa när majk är född sen ;) Men allt löser sig! En sak i taget nu rosalie! Imorgon ska jag och pappa och hämta min underbara skydd i ishallen, längtar till jag får pussa lite på dom ;) hahah! ska ju börja lira i höst igen sen ju, underbart skönt ska det bli!!


Men ha det så bra så länge, sofi jag älskar dig, hahahaha!

Fredagskväll i soffan :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-10 Klockan: 22:19:52
Hej på er ni som inte är ute på krogen!!

Tjenna tjenna, sitter här i soffan, kom precis ut ur duschen.. Fick min jacka idag så den har jag varit och hämtat, jätte fin men jag kan inte riktigt ha den i dagsläget :P Men det kommer jag kunna till vintern i alla fall, det som är viktigast :) Har även fått min nya bh så den har jag testat, skiiitsnygg blev jag i den :) Hihih..

Annars idag så har jag varit på föräldragrupp, tyckte inte det var speciellt kul , bara en massa muppar.. Var ju sisådär 10 år yngre än allihopa och dessutom vara jag jätte liten om man jämförde med deras kroppar:P
Det som sas under dom två timmarna var ingenting nytt för mig bara sånt där tråkigt och självklart, men ingen utav dom verkade vara speciellt allmänbildade:P Men ska inte klaga:P

Men så kollar jag på Pirates of carribean, eller hur det nu stavas.. Är väl det som kommer att hända här ikväll.. Majk har inte visat några mer tendenser till att vilja komma ut, tyvärr!!! :(

Det som står på schemat i helgen är:
  • Städa
  • Ta ner kartonger från vinden
  • Börja packa lite försiktigt inför flyttan ( i oktober )
  • Sortera iordning mina och majks kläder
  • Ta det lugnt
  • Tvätta kläder :)
Får se ifall jag hinner med allt:P HAHA!


HA DET FINT NU SÅ HÖRS VI!

Föräldragrupp idag då :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-10 Klockan: 09:05:05
Heeejsan :P

Snart ska jag iväg på föräldragrupp får väl se vad det är för något spännande och om det är något man lär sig av att gå dit :) Inte speciellt sugen på att gå dit överhuvudtaget, men ringde pappa och frågade ifall han kunde köra mig så han skulle kolla lite om han kunde fixa en bil eller så :) Snäll pappa man har :) <3

Nej nu måste jag fixa iordning mig för att snart dra :P


HA DET GÖTT FOLKET!!!

Torsdag, eller vad säger ni?!?!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-09 Klockan: 19:37:01
Hej allihopa!

Nu sitter jag här och slöar igen, natten vart lång eftersom vi fick åka upp till förlossningen för jag fick sådana kraftiga värkar var 5e minut i nästan 2 timmar.. Det bästa var att jag inte hade börjat öppna mig iallafall, men hon ville inte känna för mycket ifall hon "satte igång" någonting :) vi var väl hemma runt halv 2.. Sen var det vara att lägga sig.

Imorse fick jag gå upp tidigt som vanligt för att hunden skulle komma, men när hunden hade kommit la jag mig faktiskt i soffan och slöade en timma ungefär.. Så himla trött!! Men sen ordnade allt till sig.. Vid 5 tiden åkte jag och charlie till berga för att handla lite och kolla ifall jackan jag hade beställt hade kommit, men det hade den inte :( Jag fick iallafall med mig någonting väldigt gott hem från affären och det var MUNKAR :) åååh så gott, bad ju charlie gå och köpa det igår men det fanns inte så idag blev jag jätte glad =D



Nu ska jag slöa lite framför datorn en stund för jag ska nämligen kolla lite snygga kläder till vintern och även hockeyklubba och mask, för det är faktiskt så att jag ska börja lira i höst igen så fort majk har vågat sig ut i denna värld :) Önska mig lycka till ! ;)

HA DET BRA!!!

käk med far, pascale, annelie & barnen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-08 Klockan: 19:35:49
tjenna tjenna!!!

Ligger nu i soffan för jag mår skit, ont så in åt hell... varit på sol&ris och ätit med folket idag :) var gott, och väldigt trevligt att träffa dom allihop:) sedan har jag inte gjort speciellt mycket.. klarar inte så mycket, dessutom nu gråter jag nästan för jag står inte ut med detta längre....

hörs!

Käk med far... !

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-08 Klockan: 11:56:50
Hejsan på digsan!

Nu ska jag snart ge mig iväg tills sjukhuset för att köpa bussbiljett och sedan vidare till Sol&Ris för att käka lunch med min far :) Ska vara vänta på att hunden går hem sen så bär det av.. Roligt att faktiskt få ut och äta och umgås med honom!!! :) Får skriva mera om vad det blev till mat och hur stället var för jag har aldrig varit där tidigare så jag vet ingenting om det! Men pappa sa att det var ett jätte bra ställe iallafall :)

Puss&kram

En runda på stan med sofipropp!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-08 Klockan: 11:54:01
Hej på er!!

Igår blev det en sväng på stan med sofi efter att lilla vovven hade gått hem, kollade på lite allt möjligt.. Vill hitta ett par skinnhandskar, men finns ju inga vettiga än tycker jag, men kommer väl in senare kanske:) Tycker det är så kallt ibland nu att man faktiskt behöver ett par handskar... Sedan träffade vi jenny hennes kp som vi fikade med på Coffehouse, blev en jätte muffins och juice för min del:) När vi hade fikat klart med henne gick jag och sofi till Gina tricot och kollade på ringar och lite allt möjligt men vi hittade ingenting:P

När vi var klara med det så drog vi oss nedåt till bussarna för att åka hem, blev inte köpt denna gång men gjorde inte så mycket för man behöver inte alltid köpa något, men kan ha riktigt trevligt utan att komma hem meden massa onödiga kassar :D


Nu är det bara drygt 4 veckor kvar innan majk ska komma, längtar tills han kommer och längtar tills jag kan ta på mig vettiga kläder igen och känna mig någorlunda snygg HAHA!


Ha det bra på er!

Jaha ja :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-09-07 Klockan: 11:56:29
Halloj alla goa och glada :D

Idag har jag äntligen beställt en vinterjacka det blev en snygg esprit dunjacka :) ska bli skitmysigt när jag kan använda den sen när det verkligen blir kyliga dagar.. Hade tur för jag fick 250kr rabatt på den, och det säger man ju aldrig nej till :D Så nu är jag jätte glad, haha!

En sådanhär jacka blev det, fin fin tycker jag :D

enorm saknad!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-09-06 Klockan: 23:48:03
heeej

Ligger och tänker på en väldigt speciell person.. Har tänkt väldigt mycket på denne dom senaste dagarna, finns så många bra minnen som kommer förvaras väldigt långt in i mitt hjärta!!
Det finns ju så många olika sätt att sakna någon på, men denna person är en sådan person som sätter sig i hjärtat från första gången man träffar denne.. Synd att inte alla människor är sådana tycker jag!

Jag kan tyvärr inte skriva namnet på denne av obetydliga skäl..
Men det viktiga är inte att ni vet vem det är utan att jag vet vem jag verkligen tycker om:)


Miss you<3

Kära Måndag, varför kommer du inte oftare :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-06 Klockan: 21:32:38

Hej på er!

såhär såg jag ut denna dag, Blev att första gå upp och ta emot hunden sedan göra sig iordning för att gå till barnmorskan, lika jobbigt varje gången eftersom dom oftast sticker mig i armen, och jag har ju sådan fobi, men jag gör det bara för majks skull :D Sedan gick jag hem tog väl 30 min upp för sjukhusbacken typ, riktigt jobbigt var det för Tunga mig:P haha!! men gick fick vila vid sjukhuset och köpa en bussbiljett för jag klarade inte av att gå hela vägen hem, även om det inte är speciellt långt:P Sen när jag kom hem la jag mig och vilade somnade typ 13.00 och vaknade 16.00 blev en lång stund.. Sen kom sofi:) vi satt och snackade lite sen fick vi veta att Anton Antmar hade dött igårkväll.. Obehagligt..

Sedan blev det en sväng till coop med sofi jävel för att handla lite.. Sedan hände det väl inte speciellt mycket mera utan sofi åkte hem och nu sitter jag här och glor..

 

Ha det bra folket!

Hejsan!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-05 Klockan: 15:49:09
Hej alla människor!

Sitter och funderar lite... Finns så många människor man skulle vilja leva varje dag med som man skulle vilja leva resten av sitt liv med! Vissa människor är omöjliga att få göra det med, vissa finns inte ens kvar hos en! Vissa människor finns till och med inte kvar på denna jord utan har hamnat på ett annat ställe.. Det tråkiga är att man inte tar vara på dom tillfällen man har med människor man verkligen trivs med och som man älskar eller som man helt enkelt inte VILL leva utan! Varför ska man alltid komma på sådant försent..
Det jobbigaste är att man aldrig kommer kunna förklara detta för dom här människorna... Men jag tror att någon gång senare kommer man få leva ihop med dom människorna igen! Hoppas i alla fall att det är så, och min mamma har alltid lärt mig att man ska leva med hopp och se saker och ting från den ljusa och positiva sidan, därför gör jag det även när det är tungt och jag saknar någon som inte längre finns i mitt liv!!

Lever i nuet lever idag och ser positivt på livet :)

Härliga söndagsmorgon/förmiddag... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-05 Klockan: 11:45:30
Halloj alla vänner och ovänner!

Nu sitter jag här fram för datorn en liten kort stund.. Vaknade faktiskt skapligt "sent" idag, skönt för ovanlighetens skull :) På schemat idag står det städa och anledningen till det är att det är visning på lägenheten imorgon så då behöver man alltid plocka iordning lite även om det inte ser ut som ett bombnedslag:) Måste också ner till tvättstugan och kolla om det möjligtvis finns någon ledig tvättid idag :) häääääärligt.. Så nu har jag faktiskt inte tid och lust att sitta här mera, ända som ska till är musiken på högtalarna, jump jump jump!!

KÖÖÖR VIIII!

en nästan heldag i norrköping... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-09-04 Klockan: 22:48:34
Halloj igen!!

Måsteju skriva om min dag idag med.. Började med att sofis bror ringde på dörren vid 12-tiden, för vi skulle åka med honom till norrköping, när vi väl satt på bussen till Resecentrum fick jag känna på rejäla förverkar, inget vidare skönt.. Men allt ordnar ju sig, vet ju att jag kommer ha hundra gånger ondare när det väl är dags sedan:P



När vi väl satt på tåget mot norrköping fick vi veta att vi bara kunde åka tåget till Linghem för det pågick banarbete mellan Linghem och norrköping. Så när vi väl kom till linghem fick vi ta en buss till norrköping, tog lite längre tid men inte mycket så det gjorde inte något:) Vi tog en sväng på stan Sofis broe handlade lite kläder likaså jag :) Sofi handlade någon bricka hon ska ha stena och ljus på :) Gullig är hon.. Jag köpte även 4st skitcoooola glas från chilli:) efter en lång gångpromenad var dom två snälla mot mig och tyckte vi skulle ta en fika så det gjorde vi, väl förtjänt var det tyckte jag :P Waynes coffe blev det denna gång, ännu en färskpressad juice till mig och en cookie:) dom andra två är tråkiga som vanligt och tar kaffe :P
Efter den lilla pausen tog vi spårvagn ner till station och buss hem..



Detta är lite av det jag köpte, en bh, ett par trosor, en jeansjacka.. Det som saknas är glasen, men det får jag visa er senare :)

Nu sitter jag iallafall här hemma och glor, skönt faktiskt.. Imorgon står det städa på schemat inte kul.. Kommer en tjej och kollar på min lägenhet på måndag efter som jag ska flytta i Nov till en trea :) häääääärligt!!


ha det gött allihopa<3