Skuratochklart.se

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2011-05-18 Klockan: 08:23:09
Glöm inte att gå in och kolla på WWW.SKURATOCHKLART.SE


Hejhej!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-05-05 Klockan: 20:11:39
Hej min söta vänner!
Jaaa, för det är faktiskt så att dom som är mina vännerär faktiskt väldigt söta!! Thats it!

Idag har det inte hänt så mycket, har haft hundarna.. Skrivit lite.. Pratat en del i telefonen och slutligen skickat in jobbansökan, för min föräldraledighet går ju ut 28e maj :/ FAAAAAAAAAAAAN!
Vill verkligen inte börja jobb igen vill vara hemma med min snutte pojk, åååh kommer ju sakna han på dagarna, och kommer ju missa så himla mycket, så TRÅKIGT!

Annars så har jag som vanligt slängt på en maskin tvätt.. Jätte roligt,, wiiihhhi! Och nu sitter jag är vid bloggen och facebook..

Förresten så har Majk fått sina nya skor idag, slänger upp en bild senare.. Mammas älskling ska ha det finaste på sig hela tiden, så är det med det!!


Nu sk jag göra något vettigt istället för att sitta här..

PUSSSSSSSS<3

godkväll :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-05-04 Klockan: 22:00:35
Hejheeej!

Idag har det varit en spännande dag!
Har varit väldigt depp och trött, anledning till det kommer jag inte att säga.. Men i alla fall så har telefonerna gått på högvarvhär idag för att lösa vissa viktiga saker :D
Sjukt tråkigt att prata med folk i telefon, känns också så onödigt när det ändå inte blir någonting utrett i det hela..

Jajaj nog tjatat om det så har jag bara pratat i telefon och lekt med majk idag.. Charlie kom hit lite tidigare från skolan för jag kände mig så depp.. Usccch för att vara DEPPP!!!

Tur är i alla fall att jag harvärldens underbaraste son som gör dagarna livfyllda.. Och sen så är det ju så att majk har tagit sönder min golv lampa.. hahahahah!!! Han slet sönder den, !

MEN......det är sådant man får ta när man har småbarn faktiskt!!

NU ska jag göra något mer roligt än att sitta här.........hänga tvätt..!! haha ROLIGT, eller hur?!?!?!






PUSSSS<3

Besiktning...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-05-03 Klockan: 20:43:19
Hej hej vänner!

Ja som rubriken säger så har jag besiktat bilen idag.. gick ju inte som jag hade trott.. Ussscch!
Kom dit och var på jätte bra humör han började kolla och det var bara småsaker som behövdes ordnas och allt annat var jätte fint.. Så han brummar iväg med bilen (kunde inte följa med eftersom jag hade majk med).. När han kommer in igen säger han att mitt bromsrör helt plötsligt hade gått sönder, KONSTIGT?!?! Har fan inte varit några problem med bromsarna innan...

Så jag fick körförbud på bilen och fick fixa så att Lasse på Teamweb kunde komma och hjälpa mig hem och få hem bilen, för självklart var jag ju i mjölby så det var ju en jävla bit hem.. Usch!!
Så nu är det bara att fixa skiten och sedan ombesikta den.. :/

Annars idag så har majk och jag inte gjort mycket annat, Han sover nu, ååååh mitt troll.. Har VÄRLDENS sötaste son... så är det bara!!
Så jag har passat på att hänga in tvätt hänga upp nytvättad tvätt på tork och slängt på en ny maskin :)

Nu dags att plocka fram chips och dip.. Tycker fan att vi är värda att få mysa en gång i alla fall!!

Puss<3

Dagens händelser :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-05-02 Klockan: 22:18:37
Hej vänner<3

Idag så vaknade jag runt 7 och gick upp och plockade lite, slägde på en maskin tvätt, en maskin med disk osv :P hahah!! fett med energi, men efter hunden hade kommit och boyen hade somnat igen så somnade jag och vaknade inte fören halv 12.. HAHAHA!

När jag vaknade fick jag åka ut till biltema för att köpa rostlösande spray, för dom fick aldrig bort den gamla bromswiren igår.. :/ Och vad fan händer när jag kommer ut från affären då?!?!?! JO DET HAGLAR!!! UUUUUUUUUUUUUUUSCH!!! </3

Men nu är i alla fall wiren fixat och bilen är så fin och redo för besiktning imorgon, hih!!

Har ju också lekt med boyen idag han har blivit jätte duktig på att stå upp själv står överallt!! Älskar dig lillskiten<3


Nu ska jag fortsätta kolla BB , hejsvejs<3

Hej kväll, dvs senkväll :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-05-02 Klockan: 00:57:19
Tjennare på er alla gamla lökar där ute :P
Idag har det väl inte hänt så jätte mycket.. Började med att jag ringde min pappas tjej imorse typ 9 utan att veta att det var henne jag ringde :P Men fick i alla fall prata med honom :D
Då bestämde vi att dom skulle komma bort hit på en fika så då fick jag och charlie sätta lite fart och plocka iordning :) tog inteså lång tid, MEEEEN (som vanligt alltid en jävla massa MEN) våran dammsugare är hos sofi så fick låna robert och sagas dammsugare, fett krångligt :P

Sen åt vi ungsmarinerad kyckling, ris och sås.. Inte långt efter det så somnade jag och boyen i sängen, och tydligen charlie i soffan.. Jag vaknade av att pappa och hans tjej ringde på dörren här utanför, dom hade tydligen ringt min mobil 3 gånger, men det hade jag inte hört... Så dom chansade på att komma hit och det tyckte jag att dom gjorde rätt i :)

Var trevligt att få träffa dom, var faktiskt ett tag sedan pappa var hemma hos oss.. Majk var helt förtjust i pappas tjej också måste jag ju få tala om.. :) Vilket är himla kul, hihihih!!



Sen inte långt efter att dom drog så kom robert hit för att hjälpa charlie att byta min handbromswire.. Vilket charlie får skylla sig själv att han får byta eftersom det faktiskt var han som slet av den, GAAAAHH,, ge fan i saker som kan gå sönder tycker jag men tydligen inte han!!


Nej nu mina kära och okära vänner ska jag faktiskt sova!!

PYSS<3
Majk<3