Majk-duktig kille

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-04-30 Klockan: 22:48:50

Majk-ställer sig upp själv!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-30 Klockan: 22:47:58

STOLTAST I VÄRLDEN!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-30 Klockan: 22:37:56
Hej mina underbara läsare!
Det finns nog ingen som är så stolt som jag är just nu ...
Och nu ska jag komma till det som har gjort mig så stolt! Det är nämligen så att min älskade son Majk reste sig upp själv för första gången i sängen nyss.. Gud känns som han börjar bli stor nu!

Lägger upp två stycken videos på honom nu så får ni själva se!!

Älskar min boy!

Påskhelgen...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-25 Klockan: 12:41:41
Hej!
Eller ska man skriva tja tjaa blogggäähn! Hahaha!! Nej då!
Jo men det har ju förstås hänt massa grejer denna helg.. I fredags så var jag ute med Sofi, Carro och kimberley! Vart allt trevligt, men som vanligt så slutar det med att sofi försvinner och man hittar någon annan trevlig människa att prata med.. Hahhaa,!
Sen i ördags på påskafton så skulle vi åka hem till mamm och grilla, men påvägen dit skulle vi till ica och köpa cigg, vi band cujo(charlies mammas hund) vid ica och då blev han attackerad av en äcklig rottweiler/amstaff hund.. Så blev en dag på valla djurklinik... han skadade ögat men dom behövde inte göra mer än kolla ögat och så fick han ögondropp och smärtstillande.. så detta ska nog gå vägen!! OCH VI HAR SJÄLVKLART POLISANMÄLT DET HELA!!!!

Och så igår var vi hemma hos Eva (Charlies mamma) och charlie gjorde torsk m.äggsås och ris.. Gott iii goottt var det :D Efter besöket där så åkte vi till min mormor och mötte upp Mamma och Lars där och åt lite påskmat och skojade med mormor.. Sen bar det av hemåt och det är så det har gått till denna helg.. :D


Nu ska jag bara vänta på att varma mackor med kantarellstuvning och ost ska bli klart sen får vi se vad som händer idag...


PUSSS<3

Dagens sysslor-

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-04-21 Klockan: 09:11:40
Hej hej!
Nu kommer en liten rangordning på saker som ska göras idag

  1. Få tag på pappa.
  2. Åka till systemet.
  3. Gå till ikano och köpa en tröja/bjus(eller vad det nu kallas)
  4. städa lite hemma.
  5. Ringa Sofi!
  6. Tvätta lite kläder!
Annars idag så händer det inte så speciellt mycket mera...
Igår var vi på ikano en sväng, köpte en kjol, ett par skor, en väska och 3 par örhänge. Sen åkte vi hem till mig en sväng och gck ut med hundarna och vilade lite och så.. Ganska fullt upp igår faktiskt, fast det kan man nästan inte tro faktiskt:P
Sen åkte vi hem till Sofi igen och plockade lite mera och vi 6 tiden åkte jag till magnussons och hämtade robert som hade haft teorilektion, USCH så tråkigt!!

När jag hade kört honom hem så åkte jag till SOFI, IGEEEEEEEEEEN, wiihuuu! Där var David och sofi hade messat mig att jg inte behövde komma direkt för david var där och skulle fika,, men det messet hade jag INTE sett, lovar :)

Aja vi fixade iordning lite, fikade och åkte och slängde en hylla och skräp.. SEN åkte jag hem.. SKÖNT att komma hem!!
Men vad händer då?!?!  Jo när jag kliver in hemma är cujo här, vi hade bestämt att vi kunde vara hundvakt åt cujo när johan var i sälen, men jag trodde att cujo skulle komma på fredag och inte igår! Hahaha lite paff jag blev, så det var ju bara att gå ut med honom när jag kom hem :P:P



Äsch nu ska jag sluta skriva om min upptagna dag :P Tråkigt att läsa kanske...

Men vi säger såhär. Ses imorgon när vi ska gör ågatan osäkert!! BYE

Pysss<3

Allmänt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-04-20 Klockan: 09:37:47
Hej och hå !!
Igår vart det en ganska så händelserik dag, började med att vi träffade en ny hund som jag ska hai 1,5 månad.. Tyvärr inte längre för det är världens sötaste hund... :)
sen åkte jag till pappas jobb och hämtade en sticksåg och efter det åkte jag till biltema och köpte hötalarkabel och kabelskor.. :)
Så när jag kom hem så fixade charlie iordning högtalarhyllan till bilen och koppade sedan in allt, GUUUUD SÅ SNÄLL!!!

Sen åkte jg och lämnade dammsugare till sofi och sen hem igen och lämna av hundarna, sen ut till mamma en sväng och sedan tillbaka till sofi xD
Joooo, det var ju nämligen så att vi skulle städa sofis lägenhet men blev inte så mycket av det utan inpuls vända till ikea för attköpa en tv-bänk och en liten hylla till henne. :) Så vi ska fortsätta idag, men först blir det ikano för att handla en väska, wiiiiihuuuu så snygg den är.. och kanske kolla om man hittar något annat snyggt, bland annat så behöver boyen lite fina kläder..:) Hittar nog alltid något snyggt :) Hihihi!!

Nej nu folket så ska vi göra oss klara för att åka..

Puss och kram!

Morgonprassel =D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-16 Klockan: 08:27:48
Godmorgon alla bakismänniskor, morgontrötta och morgonpigga människor!

Hoppas att ni sovit gott inatt, det har jag gjort! Förtutom imorse så jagbara legat och vänt på mig så strax före åtta tyckte jag att det var dags för lilla mig att gå upp, Jag som hade tänkt sova länge idag =O haha!!
Nu sitter jag i allafall här och glor, har skrivit lite på fb
men annars så har jag inte gjort så himla mycket än
idag men det kommer ju senare!


Idag så kommer ju Charlies moster och kusiner hit för att träffa Majk! Ska bli riktigt trevligt att få träffa dom eftersom jag aldrig har gjort det innan!!


Nu ska jag dra på lite kaffe, byta blöja på Majk och sen gå ut och röka:)

ÄLSKAR MIN MAJK CHRISTON HALVARSSON!<3

uppdate- stjärnfall, trasig bil och domkraft:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-15 Klockan: 21:37:26
Hejhej!!

Jaha nu kommer en uppdate om gårdagen och dagen idag.. :)
Igår som sagt så gick min bil sönder(trodde jag) men det visade sig att på golfar så kan fläkten ha svårt att komma igång vissa gånger och då blir motorn överhättade, plusatt jag tydligen hade haft för mycket klarvätska i kylaren, och därför inträffade det som händer igår.. Alltså att bilen började rycka och kylarvätska läckte ut..
Annars igår så händer inte så mycket, mer än att när jag och charlie gick ut för att rökaså såg vi ett stjärnfall:) Jätte fint var det, någong annan som såg det med?!

IDag så har vi varit ute i sandlådan och lekt med Emilia och Robert.. Sen gick vi hem och då tog jag den HELA bilen(golfen) till biltema och köpte en domkraft för att kunna fixa däcken imorgon, för idag så orkar jag inte det.. :)

Nu på kvällen har jag städat toaletten och v-rummet.. :) För imorgon kommer nämligen hela drösen med folk från charlies mammas sida, dvs charlies moster och kusiner.. :) Ska bli himla trevligt att träffa dom eftersom jag endast haft kontakt med dom över telefonen.. :)


Nu ska jag ut på ett bloss och glo runt lite här hemma innan jag kanske får för mig att se BB.. :)


Puss<3

back in business!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-14 Klockan: 23:07:26
Hej hej!
Nu är jag tillbaka igen på min blogg :) Har fått så mycket klagomål på att jag är dålig på att uppdatera så får ta mig i baken och börja uppdatera lite.
Som ni vet har jag ju sen son på 6 månader så mina dagar är inte direkt fattiga på saker att göra, tvärtom, har saker att göra hela tiden :)

Vi var på bvc i förra veckan och nu väger majk 8790g och är 67cm lång :)
Han har också kommit på nu att man kan kuta fort som fasen i gåstolen och riva ner allt på vägen och sen välta mammas blommor, JÄTTE ROLIGT tycker han :)
Vet inte om jag redan skrivit att han kan sitta helt själv nu, fast det har han väl kunnat i 3-4veckor.. Men som SAGT, är dålig på att uppdatera...!

Annars så har det varit bra i veckorna, vårat liv lever vidare :) Hihih,

Men nu blir det nog att göra sig iordning för natten.. Kram Kram