storhandling

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-01-30 Klockan: 22:48:01
Jaha ja!
Idag har det blivit en lite stressig dag.. Vaknade vi halv 11 och sedan kom min bror.. Jag åkte och storhandla och kom hem.. Han nästan bara packa in varorna så var det dags att ta på Majk kläder och gå mot hans farmor för lite mat och presenter eftersom dom hade varit i seychellerna .. :)

Nu sitter jag och kolla på wallander och tar det lugnt.. Kvällen blir lugn och jag ska nog hoppa in i duschen strax.. :)

Puss<3

Tittar på pappa m.m..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-29 Klockan: 23:37:27
Som sagt så kom David och Pappa hir förut för att käka mat.. Det blev faktiskt bra.. Skrev ju att jag skulle göra en stek med potatisgratäng, och det lyckades jag faktiskt göra.. Göööttt!!!

Nu spelar dom Wii och har suttit och spelat xbox ett tag innan, men faktiskt ganska underhållande att kolla när dom spelar, för ingn utav dom är speciellt bra, HAHAH!

Nu ska jag fortsätta kolla, och snart lägga mig eftersom majk la sig ganska tidigt..


Puss<3

Utgång med systeryster..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-29 Klockan: 15:55:01
Jaha ja igår vart det utgågmed syster, vi gick till harrys... Var faktiskt en riktigt lyckad kväll, vi dansade som få och hade jätte kul!

Idag har vi bara varit och handlat lite och så har vi även plockat lite här hemma eftersom pappa och david kommer vid 5. Syster stack nyss för hon ville inte köra i mörker, vilket jag tycker är smart utav henne!! :)
På menyn idag står det stek (högrev), potatisgratäng och sallad.. Muums det ska bli så gott för nu börjar jag nästan att bli lite hungrig,

Nej nu ska jag kolla runt lite på datorn sedan städa klart innan pappa och david kommer..


PUSS<3

Godmorgon!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-28 Klockan: 10:34:47
Hej på er, sovit gott? Det har inte jag..

Vaknar varannan minut typ :P Men det har hänt en massa skumma saker här hemma så kan vara därför :P Haha!
Majk är vaken och på bra humör, så vi ska strax fixa till lite gröt och sådana saker :) Härligt att lillkillen tycker om mat så mycket.. Inga problem att få honom att äta:)

Idag så står inte så mycket på schemat, får se om min syster vill ta och komma upp hit! Vore riktigt kul att se henne var ju ett himla tag sedan!


Nu blir det att göra iordning käk åt boyen!


Puss <3

Sofi igår skapligt trött!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-28 Klockan: 00:39:32

DAGENS BLOGG!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-01-26 Klockan: 10:14:32

Ett snabbt inlägg!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-26 Klockan: 10:13:31
Skriver ett litet snabb inlägg såhär på morgonen..

Majk vaknade för en timma sedan eller något sådant och så har han busat lite i gåstolen :) Sofi sov ju här inatt på soffan så vi väckte henne, hihihi kul :)
Nu sitter sofi och mata majk med gröt, han sitter ju så snällt i barnstolen och äter och han får mango pure till efterrätt, mmmhhm smaskens säger majk :)

Nej nu ska jag nog prata lite med dom :)


Puss<3

DAGENS BLOGG VINNARE!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-26 Klockan: 00:38:44
Vinnaren av dagens blogg blev:

DAGENS BLOGG!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-25 Klockan: 15:51:23

En tur senare :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-25 Klockan: 15:49:56
Jaha ja hur har ni haft det denna snöiga dag?

Fasen så träligt det börjar bli att det inte slutar snöa, tycker jag!! Vill ha lite sol och grejer nu så man kan ge sig ut med sonen lite enklare :)

Om en stund blir det i alla fall att åka till Maxi med sofi och majk, ska köpa lite mat och nya nappflaskor till majk :) Sofi ska även köpa hårfärg för jag ska färga hennes hår sedan och även klippa det , ska bli kul :) Tror det kommer bli jätte bra :)


PUSS<3                  

trött som bara den.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (6)
Skrivet: 2011-01-24 Klockan: 18:34:20
Jaha ja jag har varit lite kass på att skriva på blogg ett par dagar nu, inte med mening utan i förrgår kom jag inte in på bloggen och igår var vi iväg hela dagen..
Vi vad nämligen hemma hos Saga, Robert och deras dotter Emilia. Jätte trevligt, fast emilia vad busig och lärde majk att man ska skrikprata, så det har han sysslat med sedan igår ;)

Idag har det inte hänt speciellt mycket, har städat badrummet och plockat lite ska snart tvinga med mig Majk och charlie till ICA för att hämta ut ett paket som kommit :) Jätte kul ska det blir, det innehåller iallafall leksaker till Majk och lite mera, min lilla grabb börjar ju bli stor nu och vill bolla med saker hela tiden, så det börjar bli dags att köpa hem lite:)

Inom några dagar kommer det upp en film på Majk i gåstolen men kan tyvärr inte lägga upp det nu för jag glömde kameran hemma hos Saga och robert...


Nu vaknade Majk, hejsvejs

Kvällsinlägg <3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (5)
Skrivet: 2011-01-22 Klockan: 00:57:26
Måste bara skriva lite känner jag, kroppen rusar av massa tankar och härliga känslor!
Jag satt nämligen vid min sons säng för en stund sedan. Satt där i säkert en halvtimma.. Vi tittade på varandra och han pratade och skrattade, jag slutade prata och tittade bara in i hans ögon och han slutade prata och tittade på mig.. Och jag tänkte då, JAG älskar dig så himla mycket, lämna mig aldrig.. Och av någon anledning kändes det som att han tänkte samma sak! Jag blev så glad att jag började gråta av glädje!

Jag älskar dig Mak Christon Halvarsson mer än allt, vet inte vad jag skulle göra utan dig, du får aldrig lämna mig och jag kommer alltid älska dig och alltid finnas för dig! Du är mitt allt och min anledning till att livet är värt att leva!

Mamma älskar dig <3

fredag!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-01-21 Klockan: 16:38:57
Blev lite extra gott käk idag, hasselbackspotatis, fläskfilé och senaps/örtkryddssås..
Jätte gott!!

Nu sitter vi framför tvn och kollar lite och majk ligger i sängen!!


Hörs senare <3

smärta!!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-20 Klockan: 21:31:57
Åh jag har sådan smärta i ryggen och magen, vet inte vad det är.. Men känns inte alls kul och det gör ju så himla ont.. Någon som varit med om samma grej? Kan det vara urinvägsinfektion?

Nu ska jag plocka lite, skriver sedan igen :)

Godkväll mina sötnosar!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-19 Klockan: 23:43:42
Igår kunde jag inte skriva så himla mycket eftersom min dator gick sönder.. men igår på kvällen startade jag den och då funkade det igen, så jag är happy nu :) Hihihih..

Annars så händer inte så mycket just nu, charlie står med majk i bärselen samtidigt som han kollar på en film om spartacus, medan jag sitter här och jobbar och passar på att slänga in ett litet inlägg :) Hoppas på att få ännu mera läsare än vad jag redan har snart :) för jag vill hitta lite fler intressanta bloggar att kolla in :)

Annars får ni ha en bra kväll/natt, många sover nog redan, men inte JAG ;)


KRAM<3

Inger speciellt alls!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-01-19 Klockan: 20:38:35
Hellu mina vänner!
Idag har jag faktiskt haft en helt perfekt dag. Majk vaknade halv 7 och då dick jag upp och gav han mat sedan somnade han om och efter det fixade jag frukost till charlie!
När charlie hade åkt la jag mig igen och majki vaknade inte fören 10 och då klev vi upp :) vi pysslade och grejade och han låg och skrattade och grejade länge länge.. Sen när han blev halvsömnig tog jag och klädde på honom och gick till ica,
för att hämta ut lite scrapbook grejer:)
sen kom vi hem och då vaknade han och snurrade omkring på golvet medan jag satt och scrappade lite ;)

Sedan somnade jag och majki i soffan, men jag vaknade efter en stund och tog en dusch :) JÄTTE SKÖNT!

Efter duschen vaknade majk i några minuter men somnade om igen så jag passade på att ta ett bloss och lite sådant.. sen vaknade han så jag la han på golvet på ett täcke i sitt rum bredvid mig som satt och rensade alla hans kläder, GUUUUD vilka små kläder.. Förstår inte hur liten han verkligen var nu när han väger 7kg:P

Sen kom charlie och då la jag mig på soffan och vaknade vid halv 8a, illa!!! Så blir nog nattklubb för min del :P


KRAM<3

Godnatt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-19 Klockan: 00:03:16
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt sötnosar

En bra pappa!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-18 Klockan: 22:09:47
Min son har en jätte bra Pappa! Och det är jag så glad över!!

DAGENS BLOGG!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-18 Klockan: 21:42:15

Satt och tänkte lite.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-17 Klockan: 23:30:31
Förstår inte hur folk tänker när det gäller döda människor..
När dom finns i livet så är det inte ett jävla tjöt om personen men när personen väl är död så är det ett himla tjöt om att man saknar den och attman inte kan leva utan den både hemma pratar man om det och på internet skriver man om hur mycket man saknar personen..

Herre gud, det är ju så falskt..

Det jag vill komma till är att lägg ner och spela vän och skriva saker när personen är död, för hade du varit en riktig vän hade du skrivit saker när personen levde och saknat personen lika mycket då!Dessutom tror jag att dom fllesta självmord styrs utav att manmår dåligt och inte har nnågon att prata med, men vart fan fanns alla ni som bryr er efter döden men inte innan?!


/ Rosaa<3

Har så tråkigt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-17 Klockan: 21:52:19
Idag har det inte hänt så mycket.. Egentligen ingenting vettigt.. Hade tänkt åka till mamma, men när jag ringde henne skulle hon gå med mormor till affären och sedan åka ner till stan för hon skulle till optikern..

Men men nu ligger lillfisen och sover och innan jag skulle lägga honom skulle jag byta blöja på honom och då insåg jag att det bara fanns 3st blöjor med storlek 3,hmm han får ha 2an om det behövs imorgonbitti i vilket fall som helst får jag åka till willys och handla imorgonbitti för vi måste ju ha hem blöjor :)


Jaja nu ska jag plocka lite för nu slutade handbollen, skönt sverige med POÄNG!

KRAM<3

Tävlingen avslutad!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-01-17 Klockan: 19:39:13
Dessa vart länkade på min sida.

http://edgeman.blogg.se/
http://camillaaaandreasson.blogg.se/
http://bighal.se

Snart är våren här:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-17 Klockan: 18:43:32
Åååh vad härligt det varatt vakna imorse, tycker inte ni?
Nu börjar man få ett litet hopp om värme igen.. Inte för att jag inte gillar vintern men hur skönt är det inte med sommar då :)

Lilla Majk ska krypa omkring i gräset, ååhhå finns det något härligare än sådana tankar?!

Nu ska jag se om jag kanske ska hänga in lite tvätt :)


PUSS

veckans tävling.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2011-01-16 Klockan: 22:44:00
Vill du bli länkad på min sida, skriv då en kommentar att du vill vara med och tävla.


/Rosaa

Sofidanielsson.blogg.se

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 23:48:14
Hur fan kan man hålla på som sofi?
Hon är ju helt fel i huvudet...

Kolla äcklets blogg!


RESPECT!

Vinnare i tävlingen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 23:24:07
Vinnare i tävlingen blev:





Du har i min tävling som är sponsrad av h&m(hennes&mauritz) vunnit ett presentkort värt 100:-
GRATTIS

(Skriv ditt namn och din adress i ett mail till mig så får du presentkortet hemskickat "[email protected]")

såhär har det sett ut idag.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 23:11:58
Min dag har varit kanon, har din?
Jaha idag fick jag ju som sagt hem min nya soffa, den är ju underbart fin och enormt stor mot vad vi har haft innan.. Det är en ulfåsasoffa och kostar 7995:- Mycket mycket värt! Visst?!?!?!

Sofi har ju som sagt varit här hela dagen och hon sov ju här inatt och ska sova här inatt också :) Himla mysigt.. Imorse gick vi till ICA och handlade frukost , mmmMmmM!!.. Gott som aldrig förr :P HAHAHA!

Sen har vi städat och grejat idag, så hela lägenheten är fin fin nu :) Tack sofi, charlie har hjälpt till också :)
Vi åt nyss kyckling och typ pommes greje, blev också väldigt bra och snart vankas det chips&ostbågar, dipp och cola.. Vet inte om det blir någon film eller så, men först måste ju min lilla älskling somna :) <3


KRAM<3

såhär har det sett ut idag.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 23:11:55
Min dag har varit kanon, har din?
Jaha idag fick jag ju som sagt hem min nya soffa, den är ju underbart fin och enormt stor mot vad vi har haft innan.. Det är en ulfåsasoffa och kostar 7995:- Mycket mycket värt! Visst?!?!?!

Sofi har ju som sagt varit här hela dagen och hon sov ju här inatt och ska sova här inatt också :) Himla mysigt.. Imorse gick vi till ICA och handlade frukost , mmmMmmM!!.. Gott som aldrig förr :P HAHAHA!

Sen har vi städat och grejat idag, så hela lägenheten är fin fin nu :) Tack sofi, charlie har hjälpt till också :)
Vi åt nyss kyckling och typ pommes greje, blev också väldigt bra och snart vankas det chips&ostbågar, dipp och cola.. Vet inte om det blir någon film eller så, men först måste ju min lilla älskling somna :) <3


KRAM<3

Älskling vänder sig<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 20:00:07

KISSIE din fjolla!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 19:53:33
Finns det någon som är mer töntig än kissie (Alexandra) som hon nu säger att hon heter..
Eller kanske ska kalla dig för candy, kissie. Eller vad säger du?!?!
För det är ju ett namn du använder ganska ofta när du är på krogen när karlar frågar vad du heter, eftersom du söker en rik man som du vill gifta dig med!
Herre gud du är ju inte normal, inte ens din röv är normal!

Förstår inte att din far inte har kastat ut dig för  längesedan, jag skulle aldrig låta dig bo hemma om jag var din far. En dotter som super och strular runt med killar är ju bara pinsamt, eller kanske ska säga "so kissie style"!

/ Rosaa

Nya soffan och mitt hem :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-14 Klockan: 18:54:28

Majk-vänder på sig<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-13 Klockan: 21:59:24

Sofi blir blåst oh glider med :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-13 Klockan: 20:56:36

godkväll mina damer och herrar :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-13 Klockan: 19:49:13
Ursäkta att jag inte skrivit tidigare idag :P
Hur har eran dag varit?
Själv har jag varit helt allert idag och hunnit göra massor :D Har städat och lagat mat, MmmmM. Det blev kyckling som jag marinerade och hade i ungnen drygt en timma, ris och sås.. Så gooooott , tror ni inte det?!

Har ju som sagt städat också, kanske inte det roligaste men har haft sådan energi hela dagen och har faktiskt inte tyckt att det varit speciellt tråkigt att städa heller så mitt tips om ni tycker det är kasst att städa är att vänta tills ni blir sugna eller tycker att hemmet ser allt för jäkligt ut och sedan kör bara full fast och ta inga pauser för då blir men slö och fortsätter inte städa ;)

Jo sedan gjorde vi marängswisch och sofi kom så hoon sitter på min dator och jag snodde charlies för jag kände att jag var tvungen att uppdatera bloggen lite :)

Majk har legat och prattlat på golvet flera gånger coh vänt sig, och när han har gjort det ser han så förvånad ut :P så himla söt är han mitt lilla äpple<3


Nu ska jag vara social mot sofi, hon ska ju sova här inatt nämligen för hon vågar inte sova hemma för hon tror att hon har en ond ande i sin lägenhet, hahahaha! ILLLAAA SOFI DANIELSSON! + att hon ska hjälpa mig med majkiboy imorgon eftersom jag ska hjälpa till att bära upp soffan som vi får levererad hem imorgon, åååh vad jag har längtat!


KRAM

bvc och vaccin:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-12 Klockan: 15:59:10
Hej!

Idag har vi varit på bvc och majk fick vaccin eftersom han är 3 månader nu, gick jätte bra=) Visst blev han lite ledsen men han nöjde sig med nappen och blev lugn snabbt =)

Nu liggerjag bara i soffan och glor, känner mig inte alls bra ='/ Men är glad ändå för tobbe på ulfåsa möbler ringde förut idag ochberättade att jag får min soffa hemkörd på fredag, wwwwwwiiiieh! Hur underbart ska inte det bli då, tror ni??

Nu ligger jag och tittar på min underbara son som stå och är happy i charlies knä:)

Kram

TÄVLING

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2011-01-11 Klockan: 23:43:47
Skriv ditt namn och din blogg adress så har du möjlighet att vinna ett hemligt pris!

Tävlingen avgörs på fredag!

Majk är super glad :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-11 Klockan: 22:11:06

Var på dåligt humör!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-11 Klockan: 21:59:33
Vaknade på riktigt dåligt humör imorse. vet inte riktigt varför... men kan ha varit för att jag fick min MENS inatt och hade en jävla mensvärk, vilket gör att i alla fall jag inte riktigt blir på mitt topp humör :P

Idag har i alla fall Majk varit jätte bra, inget snuvig eller något. Skönt för honom att det är bra nu, och dessutom skönt för mig som sluppit springa omkring hela dagen med mensvärk eftersom majk har varit världens bästaste son ;)

Nu ska jag jobba lite och så ska jag efter det hänga upp kläder som jag tvättat och ska också plocka in disken ur diskmaskinen:) Jipppi



FÖRRESTEN har glömt att säga att killen från Ulfåsa möbler ringde och sa att jag förhoppningsvis kan få hem soffan i slutet av DENNA vecka.. Åååhå är så himla lycklig <3





KRAM<3

sötisen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-11 Klockan: 15:37:18

Inte helt frisk än....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-11 Klockan: 00:07:42
jaha ja.. jo majk är ju lite bättre idag men kan ju inte säga att det är riktigt bra med förkylningen osv. Men han har inte varit lika hängig som innan.. Dessutom var det lite kul förut.

Är så himla impad över min lilla grabb han blev 3 månader i förrgår och idag satt han i mitt knä och jag höll han i händerna för att balansera honom för det kan han inte än och helt plötsligt ställer han sig upp själv.. Behövder inte göra något!
Tycker att det är väldigt duktigt för en kille som inte är störreän så!

Älskar honom så och han är så duktig och uthållig trots att han redan i livet har dragit på sigen dunder förkylning.. STACKARS HONOM!



god morgon!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-10 Klockan: 10:59:18
Har ni sovit gott? det har i alla fall jag gjort delvis i alla fall, majk vaknadevid 6 imorse och åt och jag tog en cigg sedan somnade vi om och sedan vaknade han igen vid 9e tiden..
Men det är ju hyffsat i alla fall :)

Idag har jag prata med ulfåsa möbler och han skulle ringa upp mig, hoppas jag kan få hem min soffa så fort som möjligt! Vill verkligen ha den!!!

Nu ska jag ta och vila lite medan majkiboy ligger i sängen och äter! Förhoppningsvis somnar han en stund.. :)


KRAM<3

Godnatt<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-10 Klockan: 01:48:01

Frågestund.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-10 Klockan: 01:38:14

Majk är sjuk :(

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-10 Klockan: 00:20:53
Jaha min lilla snutt är sjuk nu och inte så lite heller.. Igårkväll var vi på barnjouren bara för majk hade sovit i nästan 24 timmar och var jätte hes och hade massa hosta..
Vid halv 3 på natten fick vi träffa en läkare och majk hade någon mildare luftvägsinfektion och det har inte blivit bättre idag..
Han har varit jätte ledsen idag och fått panodil ett par gånger för att det inte ska bli allt för jobbigt...! Han är inte bara hes och har hostaut han har feber,snorig och gurglig i halsen också, inte alls kul! Tror dessutom att han har ont i halsen verkar så i alla fall!

Charlie är med dålig så han ligger i sängen och försöker sova men han är dum och lånar inte ut sin dator till mig! Dumma dig!

Jag bytte på majk förut och gav han en panodil och så fick han i sig mat, jätte bra! och sedan la jag honom i sängen och han däckade inte alls långt efter det! skönt för honom att han kan sova i alla fall, snutten!

nu ska jag göra ingenting och sedan försöka sova! får väl se hur det går med det!!

Kram och puss!<3

mamma 50år

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-01-10 Klockan: 00:13:11
Ja må hon leva, ja må hon leva.. eller ja det var ju igår i och för sig..
åkte ut till maxi för att köpa smörgåstårta men när jag kom dit fanns det ingen så då började jag fundera på hur jag skulle lösa det och kom fram till att vi fick göra en själva eftersom mamma hade önskat att få en smörgåstårta.

Så jag fick åka ut till skäggetorp och till willys för att handla och sedan bar det hemtill mamma, dom var inte hemma eftersom dom var och kollade på hus och det visste jag så vi skulle göra det som en överraskning..

Charlie gjorde smörgåstårtan medan jag och min bror varvade mellan att hålla majk, blåsa ballonger och lägga ut serpentiner..

Men blev bra.. Mamma var jätte nöjd med allt och lars mammas sambo hade gjort hemma gjort prinsesstårta.. Jätte lyckat tycker jag!!

Sen åkte vi hem..

GRATTIS MAMMA YTTERLIGARE EN GÅNG <3

herre gud kissie!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-01-07 Klockan: 15:36:59
Måste skriva om kissie igen..

usccch hon ser ju ut som att hon försöker göra sig snyggare än vad hon kan bli.. Näsan ser för jävlig ut och dessutom har hon gjort alldeles för stora läppar.. Sådana läppar kallar vi här i alla fall för "KUKsugar läppar". Inte snyggt alls..

Man får tycka vad man vill om kissie men jag tror att jag delar min åsikt med ganska många..

Och sedan skriva på sin blogg att man kysst minst en främling i månaden på stureplan, skulle det vara någon "status" med att skriva det.. Kan ju knappast vara status att strula runt med en massa stureplands bratz? Eller?!? slickat hår och dyra kläder som mamma och pappa har betalat...

Allvarligt kissie skulle du vara min dotter skulle jag skämmas för att vara så blåst som du är inte "coolt"...


året som gått..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-07 Klockan: 15:28:42

Hur har året 2010 varit för dig? – både bra och dåligt.. mestadels har det varit bra.. Har även varit med om en del sorliga saker, blandannat lämnade en betydelsefull person mitt liv och tog steget vidare till himlen.

Bättre än förra året? – ja det måste jag faktiskt säga.. 2009 var inget roligt år.

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – JAA! första den 11/2 när jag fick reda på att jag var gravid och 9/10 närmin son föddes!

Har du flyttat under år 2010? – Jupp 2 gånger, första till södra ekkällan sedan till södra berga..

Har du hittat en ny låt som du älskar? – nja inte direkt haft tid för musik.

I så fall vilken? – none!

Har du kysst en främling? – Nej inte någon, är förlovad så nej!

Dagen dagen.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-07 Klockan: 01:24:11
Jaha ja..
Idag har jag varit på ikea som jag skrev igår att jag skulle..
Blev en himla massa ljus i olika storlekar, både värmeljus och blockljus:)Jätte fint! Köpte också klädhängaren som jag länge har väntat på så den är ihop monterad..SKIIITBRA!

Sen skulle jag fixa kattlådan så jag tömde den och tvättade rent den men när jag skulle fylla på med mera sand fanns det ingen.så jag fick helt enkelt knalla till affären..inte lika kul!

Aja jag har haft en lite grinig kille här ikväll men nu sover han i allafall så jag ska nog knyta mig jag med!<3
KRAM

ROOOOOLLLLLERCOOOOOOOASTER

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-01-06 Klockan: 23:03:38

ikea

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-01-06 Klockan: 00:15:59
Imorgonblir det nog en sväng till ikea, vill handla massor, men vet inte riktigt vad det blir.. Blir i alla fall en dusch drapperistång för det behöver jag verkligen sen får vi se.. kommer lite mer info imorgon :)

http://www.bloggtrafik.nu/banners/468x60a.jpg