Vänner vänner!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-28 Klockan: 21:23:46
Hej min vänner!
Hur har eran dag varit?
Min dag har varit väldigt händelserik :-) Började med attt vi steg upp strax efter åtta imorse och då fick boyen gröt och det var uppskattat :-) Sen busade boyen i sin gåstol medan jag ringde en massa samtal, det är nämligen så att det har blivit en massa strul som jag var tvungen att ringa om :-/
Sen somnade boyen i sin säng och då passade jag på att göra mig iordning eftersom vi skulle åka ner till boyens morfar.
När boyen hade vaknat så tog vi bussen ner till stan och gick till morfars jobb och när vi komdit tyckte han att vi skulle gå och äta lunch och det blev något så gott som porterstek, potatis, gräddsås och en massa god sallad :-)
När vi hade ätit tog jag och boyen bussen till skägget för attsälja min andra telefon till Emma, och då fick jag se hennes lilla grabb, iiiiiiiiih såsöööt plutten lilla!
Sen åkte vi hem, och hemma så var boyen så trött men ville inte sova såå vi la oss på soffan och strax innan Charlie kom hem så somnade han på min arm, men sov dessvärre bara 25 min men sedan så fick vi lägga honom i sin säg för han var fortfarande jätte trött, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH han är så söt min älsklings grabb!

När han la sig i sin säng somnade jag på soffan en stund och när jag vaknade så gjorde jag ris, kassler, grädde, ost, annanas som man sätter in i ungnen, för Charlie har tjatat så himla mycket på mig så täntke att nu var jag nog tvungen att göra det för det fanns typ inga mer bortförklaringar :-P

Men nu ska jag fundera på hur jag ska kunna möblera om i vardagsrummet utan attdet ser skitkonstigt ut :) Och även ringa Andrea..

PUSSS!

Uppdatering..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-27 Klockan: 23:46:54
Jaha ni jag är har varit skit dålig på att uppdatera bloggen på sistone... Känner dåligt av mig faktiskt!
Men nu ska jag försöka skärpa mig :)

Jo igår så var jag ju bara hemma och gjorde knappt något, mer än tråka och städa lite, men i fredags så var jag med sofi och mats på ikea och ikano, blev att köpa hem en blå hylla till majks rum och tå svarta hyllor till vardagsrummet:) Och som alltid så blev det två packet med värmeljus :)
Sedan när vi väl hade kommit hem från ikea tog jag och sofi med Majk och charlie och åkte ner på stan, och där blev det att vänta på Jennifer och Liam som skkulle följa med och äta lite..
Det blev ming palace till middag :)
Efter det så gick jag, sofi och majk på stan och handlade lite, bla. en skinnjacka till majk, 3 tavlor till majks rum, en scarf till majk, 2 fotoalbum och lite annat smått och gott..

Men nu åter till denna dag :)

Jo imorse blev jag väckt av att en lite son kom in till mig och skrattade :) hihi mysigt som tusan :) Sen så pratade jag med johan om han kunde köra oss och storhandla och även åka en sväng till Jula, och det kunde han så när han kom så åkte hela familjen med honom och handlade började med Jula där vi köpte en borrhammare, ett vattenpass och en plugg/skruvsats.. Sen bjöd johan oss på Max, mmmmm så gott :-)
Sen åkte vi och handlade en massa mat på willys, gick på 2000kr, men ungefär hälften var mat till majk, haha, lilla tjockisen i våran familj,, iiiiihhhh älskar honom så mycket! Men nog med det..

Nu ikväll har jag spelat bingolotto (vann inte ett ända öre men spelade på sänka skepp på baksidan av bingolotten och då vann jag faktiskt 25kr :P)och Charlie har satt upp hyllan i majks rum, och imorgon ska han sätta upp hyllorna i vardagsrummet för vi glömde skruvsatsen i johans bil så charlie får gå och hämta det imorgon :)


Sen imorgon ska jag också åka ut till sk och sälja min mobil till Emma, och då ska jag ju självklart glo lite på hennes söta lilla kille :) hihih!!


Men nu gott folk så ska jag kolla lite på charlie som spelar sen blir det att göra sig iordning för att gå och lägga sig, har ju minst sagt varit en ganska så lång dag idag.. Men som sagt det behövs alltid få hem mat och det är ju inte något som man bara kan skita i, men visst är det tråkigt att behöva lägga ut så mycket pengar på mat, visst?!?!


Godnatt, puss!

RÖSTA PÅ MAJK!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-26 Klockan: 23:09:07

Glöm inte att rösta på majk i viföräldrars omslagstävling!
Ni som röstar får dessutom en länkning på sidan som gör att ni får ta del av mina läsare :)

KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA!

 

 

Vann pengar....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-26 Klockan: 18:08:24
Heeeeeeeeej mina vänner!
Hur har dagen varit för er? För  mig har det varit bra.. :)
Jo härom veckan så vann jag ju 2000kr på en skraplott på internet och igår så vann jag 1185kr på något spel på internet, jätte kul !! Måste då tillägga attjag inte har lagt ner några pengar själv på spel, hihi ! Så det är ju helt toppen, Wuuhuu

Annars idag så har jag tagit eller bad och städat majks rum och skurat golvet i hallen.. Lite effektiv är man allt, och nu har jag skickat Charlie till affären, för sedan ska jag baka Budapestrulle! Åååh så GOTT!

Majk har varit på ett strålande humör hela dagen, suttit i gåstolen och gått omkring i den och nu har han kommit in i en period då han pratar hela tiden, alltså på sitt sett ;)
Nu Sover han men det är nog inte så konstigt för han har varit så himla aktiv hela dagen så han var väl helt slut nu såhär på eftermiddagen!


Till lunch/middag idag så gjorde charlie Fläskfilé, potatis och egen sås, vart väldigt gott!!


Nu ska jag glo lite hockey, DIF-LHF och vänta på att LHCs match börjar och det gör den 18.30! HEJA LHC!


PUSS<3

Solning!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-23 Klockan: 22:06:06
Heeejsan på er!!
Jaha ja idag blev det faktiskt en solning och det är en början på mitt solande, har sagt länge att det är dags men IDAG tog jag mig i kragen och gick faktiskt ner och köre 20minuter..
Nu sitter jag och glor lite på BB, men ska snart lägga mig i sängen och skriva lite och sedan mysa med charlie!!


PUSS<3

tappade mitt kort!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-23 Klockan: 21:21:12
Trodde jag...
Stod på ica och skulle betala en massa varor men gick inte med mitt gamla kort så jag går ut och ska ta ut pengar istället men då tar bankomaten mitt kort istället,ååååh så störande och jag trodde att jag hade tappat mitt andra kort!
När jag kom hem skulle jag ringa till banken och fråga vad fan bankomaten tog mitt kort för men då hittade jag mitt andra kort i innefickan på jacka, FAAAAN SÅ JOBBIGT
Så jag fick gå tillbaka igen och betala varorna som jag inte kunnat göra innan..

Fasen så tjurig jag vart, men det löste ju sig.. Men har fortfarande inte ringt banken så ska nog går ner imorgon och fråga vad fan som är felet!


Puss

Fika med Mats och Sofi!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-22 Klockan: 16:04:08
Hej mina vänner...
I förmiddags kom Sofi och Mats hit och jag han faktiskt baka lite muffins som var klarar lagom till att dom kom.. JÄTTE GOTT :) Blev citron muffins.. Dom drack kaffe och jag saft:P
Matsa stack iväg innan sofi för han skulle göra något men sofi ville ju självklart stanna kvar en stund för hon ville ju mysa och leka med majk:)
Sofi är nämligen knäpp och försöker lära Majk att gå fast han snart bara är 5 månader:P Hahah knäppis men han går faktiskt lite granna i gåstolen och det är duktigt tycker jag:)

Nu ska jag jobba lite, hihih!

PUSS<3

Måndagsshopping!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-21 Klockan: 23:25:45
Hej bloggen, och ni som läser!
Daggen började ju som den brukar, vaknade av att Majk låg och pratade brevid mig, Charlie hade varit inne och hämtat honom i sitt rum så han låg och pratade och skrattade brevid mig, och hur mysigt är det inte att vakna utav det? :)
När vi väl var uppe fixade jag gröt till honom så han fick det, Mmmm så gott tycker han :) Sedan var det dagsför honom att sova en liten stund och då passade Charlie på att sticka till gymmet och jag plockade lite, men han inte så mycket för han sov bara 45 minuter ungefär :)

Sen kom charlie och vi busade lite med boyen, sen fick jag mess av nathalie som undrade om vi ville komma ner till stan och fika lite så det gjorde jag och boyen..
Så hela eftermiddagen gick vi på stan med Nathalie och hennes lilla son jakob, :) Iiiih han är så liten och söt, lilla plutten..
Handlade ett par vita byxor, en rutig keps,7 par strumpor och en mössa till Majk, ;) jätte fint (Lägger upp en bild imorgon för jag har inte lagt in dom på datorn än)! Köpte inget till mig själv utan allt går till Majki ;)

Väl hemma har vi inte gjort så mycket mera än att ta det lugnt och lekt lite med Majk, men nu sover han och jag sitter här, har kollar lite på BB, men inte direkt något att se för deltagarna är ju ÄRLIGT TALAT urkassa!!!! Ussch för det folket, hoppas transan blir avslöjad snart, HAHAHA!!

Nu ska jag nog göra mig iordning för att snart krypa ner i sängen, men först! --->


VIFÖRÄLDRARS OMSLAGSTÄVLING!

Söndag!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-20 Klockan: 21:34:39
Jaha ja..
Idag har jag haft en toppen dag, har ni?!?!
Först vad Lina och Destiny här och röjde.. Hon är ju bara för söt lilla tjejan :) Sen kom David och vi åt faktiskt fiskgratäng och sedan spelade charlie och David NHL, okeydå jag spelade lite med.. Majk har varit gör söt idag suttit i gåstolen och skrattat åt denstiny :)

Älskar honom!
Nu kollar jag BB och det var fan det värsta jag set.. HAAHAHAH vilka deltagare.. GLÖM INTE RÖSTA PÅ MAJK!


VIFÖRÄLDRARS OMSLAGSTÄVLING

dagens!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-02-18 Klockan: 22:27:16
HAha kollade på parlamentet nyss och hörde något super kul:P

-Vad har fåglar med alla hjärtans dag att göra?
-Jaaaa, men får ju Göka med skater!



hahahah! klockrent ju, garvade så jag höll på att dö:P

Alla hjärtans dag!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-18 Klockan: 21:56:27
Älsklingen kom hem med Rosor och chocklad till mig.. :)
Och senare så åkte jag med majk till barnläkaren på us för han hade varit sjuk så länge.. När jag kom hem hade charlie dukat upp fint och tänt ljus m.m Och då bar det av till en trerättersmiddag hemma.. Mummms det var så gott.. Kommer lägga upp bilder på allt och vill ni sedan ha recept på allt gott som charlies lagade gå då in på CHARLIES blogg och kolla där.. Lovar att om ni lagar det själva blir ni inte besvikna.!

















Som sagt...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-17 Klockan: 19:41:13
Trodde ju maginfluensan var över i våran familj, men så var det ju inte...
Igår låg jag hela dagen kräktes på natten och fick ha min heldag springande mellan soffan och toan..

Men Majk är i allafall bättre.. Skönt det!! Just nu sitter jag och kollar hockey, BIF-LHC!
Annars idag har det inte hänt speciellt mycket utan har mestadels suttit i soffan och jobbat lite .. Hunden har varit här och majk har varit på underbart humör :)

Skulle även behöva ta en sväng till Ö&B imorgon för att köpa en dammsugare och lite annat smått och gott, men det ska nog gå att lösa, visst??!?!?!


Nu ska jag jobba vidare..
Puss och kram!



Sveriges charmigaste unge!
Viföräldrar omslagstävling!

Rösta på majk!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-17 Klockan: 18:27:56
Nu är majk ominerad till Sveriges Charmigaste barn också! gå in och rösta på majk:

http://www.euroads.se/sites/se/cutestbaby/?id=252&acid=827





RÖSTA PÅ MAJK!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-16 Klockan: 19:50:15
Rösta på majk i Viföräldrars omslagstävling!


http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41824




Skriv om du röstat så får du en länkning på min sida! Skicka gärna runt länken!

Hej igen!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-15 Klockan: 17:09:32
Hej alla vänner!
Jag har varit super dålig på att uppdatera faktiskt.
Men som sagt majk har haft maginfluensa sedan torsdags bättre idag som tur är! Och i söndags åkte jag med på det, men fick en lindrigare variant! PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ! Så här har det varit sjukstuga i över en vecka.. Inget kul!!! Och den som fått det värsta är nog min lilla älskling! :'/

Men nu är det bättre, men fick som sagt åka till barnakuten igår just för att han var så torr och inte fick i sig speciellt mycket mat.. Han hade gått ner 560g vilket är ganska mycket så som blev oroliga och ville ta blodprov på honom för att se hur mycket salter han hade kroppen.. Men fick ett bra besked och inget var farligt utan vi skulle försöka ge hnom så mycket mat som möjligt!!

Nu sitter jag här med magsmärtor och halv däven.. Charlie och Majk gick precis till farmor och skulle fixa charlies dator, behöver städa och jobba men har inte riktigt kraften, men får nog faktiskt ta mig kraften!!


Men vi hörs!

PUSS<3

DAGENS RIS!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-11 Klockan: 22:18:06


Går till Airi
,
Vilket är Majks barnläkare..Hon var himla otrevlig när jag ringde och frågade om råd imorse. Jätte sur är jag på henne vid detta laget.

DAGENS ROS!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-11 Klockan: 22:13:38


Går till 1177,
Som hjälpte mig ett antal gånger inatt!

Maginfluensa igen..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-11 Klockan: 19:16:52
Hej på er..
Hur har natten varit för er? Själv har man nog bara sovit 1,5 timma..
nu är det nämligen Majks tur att ha maginflusena.. Hela dagen igår kräktes han och diareé dessutom hög feber.. Inatt vart det inga mer kräkningar eller diareé däremot har han haft 39 graders feber sedan 5 imorse.. Jätte jobbigt och tråkigt för honom.
Alltså det värsta som finns är när man ser personen som man älskar mer än någonting annat lida och inte må bra och man kan inte förklara för honom.. Det ända man kan göra är att ge vätska i små mängder hela tiden och ge en massa kärlek, men det värker i hjärtat att behöva se honom må dåligt!

MEN jag vet ju att det går över men ändå så vill man aldrig se sina barn ha ont eller må dåligt!

Annars idag så var jag och inhandlade blåbär, vätske ersättning, välling, äppledryck(till majk), chips, cigg och pizza .. Var ungefär det jag han med i affärer..

Nu sover plutten och jag sitter här fast jag inte borde, men som sagt är helt slut....


PUSS<3

klockren ;)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-08 Klockan: 22:09:52

DAGENS ROS!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-07 Klockan: 22:59:36

Går till Svetlana!
Som var mit barnmorska under själva förlossningen. Lite sent att ge henne denna ros nu men bättre sent än aldrig som man säger. Hon är en underbar kvinna som jag önskar att jag får ha varje gång jag ska föda barn! Hon var förstående och hade humor trots att jag kanske inte var på det roligaste humöret!

Godkväller!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-07 Klockan: 22:42:40
Hej!
Hur är det mer idag då? Har helgen varit bra?
Själv är det jätte bra och helgen har gått bra trots maginfluensa och ägglossning :)
Annars idag så har vi bara lekt och myst, Majk har varit duktig idag!!
Min älskling har faktiskt suttit med en leksak och plockat den mellan händerna alldeles själv, åååh så duktig han är min älsklings pojke :) Dessutom håller han faktiskt bitringen helt själv nu ! wiihuh börjar bli stor nu :)

Nu på kvällen har jag skrivit lite, vikt in tvätt, hängt upp tvätt, lagt in en ny maskin och även tvättat golvet i hallen.. Ussch vad jag känner mig flitig och duktig .. HAHAH!

Imorgon har Charlie studiedag och vi ska nog inte göra något speciellt, känner att jag vill hålla mig lite inne eftersom det går så mycket skit nu som maginfluensa och förkylningar, vill ju inte att boyen ska råka ut för sådan skit redan!! Huua!
I övermorgon blir Majk 4 månader och då är det även bvc dags igen.. :) prata om smakportioner, vilket inte känns så motiverande eftersom majk redan äter 2 mål mat om dagen och gröt på morgonen.. :)


Fick även veta att Agneta och Ingela (majks gammelfarmor och gammelfarmorssyster) kommer ner den 9 April, dvs Majks ½års dag , så då ska vi nog fira lite extra med god mat m.m.. Men mer avslöjar jag inte ;) Och detta pga att jag vet att Agneta är inne och läser min blogg..


Nu ska jag skriva lite till och spela ett par rudor sedan hamnar min kropp i sängen!


PUSS<3

HÄÄÄJ BLOGÄÄÄÄHN!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-05 Klockan: 18:06:42

Maginfluensa

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-05 Klockan: 18:05:08
Hej på er!
Hur mår ni idag då? Själv mår jag bra men det är dessto värre med charlie. Han har kräkts sedan imorse, hmm maginfluensa.. inte alls kul!
Boyen och jag mår i alla fall bra än så länge, PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!

Annars idag så kom Mamma och lars med blåbärssoppa, cigg och ostbågar förut och inte långt efter det .... Jo då kom Johan med Max till mig, inte till charlie eftersom han inte kan äta något..

Nej nu ska jag nog hänga lite tvätt eftersom boyen lagt sig och det inte är långt kvar till matchen börjar på TV..


KRAAAM<3

Runns.se

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-04 Klockan: 22:00:36
Dessa tre produkter är mina favoriter ifrån runns.se:
  1. fingerklocka
  2. Handskar
  3. Halsband
Gå gärna in och kolla själva, finns massa fina prylar att beställa! Lagom priser och väldigt fina och unika saker!
Kolla gärna på mina favoriter också, det är bara att klicka på dom jag gillar mest så kommer du direkt in på produkten.


PUSS<3

DAGENS BLOGG VINNARE!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-02-03 Klockan: 23:41:31
Dagens blogg blev så mycket som:
http://reebecka.wordpress.com/

Grattis!
Blev du inte dagens blogg ta chansen imorgon igen!

Älsklingen min

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2011-02-03 Klockan: 18:56:49

DAGENS BLOGG!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (10)
Skrivet: 2011-02-03 Klockan: 18:16:06

DAGENS BLOGG VINNARE!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-03 Klockan: 18:15:08
Gårdagens "dagens blogg" vinnare blev så mycket som:
http://aanangel.blogg.se/

Grattis!
Blev du inte vinnare i dagens blogg ta chansen igen, varje dag har du chansen att bli dagens blogg!

Lycka till nästan gång!

Dagens lunch..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-03 Klockan: 17:11:58
Vad har ni ätit för gott idag?
Hos oss blev det så mycket som fisk, potatismos och ärtor.. JÄTTE gott!! Mmmmuums!
Just nu har Charlie Majk i bärselen medan jag sitter här i ett par minuter och slänger in ett inlägg.. Har tänt mina fina ljushållare på väggen.. blev underbart fint :)

Ikväll så står hockey och lite plock på schemat annars inget annat roligt.. Är så himla nöjd med mitt liv och mitt fina hem..


PUSS<3

p.s lägger in en liten film på majk i gåstolen sedan :)

Lunch inlägg :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-02-03 Klockan: 13:49:23
Hej bloggen, och alla ni som läser den :)
Slänger in ett litet kort och snabbt inlägg såhär vid lunch tid !! :)
Dagen har inte vart så speciellt händelserik mer än att jag och majk har lekt lite och jag har städat och hängt tvätt under tiden som majk sov:)
I eftermiddag tror jag att jag får besök av Sofi , vi ska nog iväg och sola lite solarium.. Och efter det så blir det att kolla hockey här hemma och vad passa inte bbättre än att jag sätter Charlie på att baka något gott till matchen..

Kom igen ikväll nu CLUBBEN!!

Men nu ska jag ta tag i att putsa fönstrena här hemma tror jag..


PUSS<3

DAGENS BLOGG!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (9)
Skrivet: 2011-02-02 Klockan: 14:59:59

DAGENS BLOGG VINNARE!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-02-02 Klockan: 14:43:58
Gårdagens bloggvinnare blev:
http://elliwas.blogg.se/

TA CHANSEN ATT BLI DAGENS BLOGG, OM DU INTE VART VINNARE!

DAGEN BLOGG!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (12)
Skrivet: 2011-02-01 Klockan: 10:11:20

Morgoninlägg :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-02-01 Klockan: 09:21:28
Slänger in ett litet kort inlägg såhär på morgonen..
Majk vaknade strax före nio och då låg han och prata så jag låg och lyssnade på det en liten stund.. Sen ville jag ta upp min underbara älskade son :)
Nu sitter hani gårstolen och har jätte roligt.. Idag är charlie och hjälper Robert & Saga att flytta, jätte fint!

Senare kommer hunden och jag ska också en sväng till stan, först blir det att åka en stund till laura sedan en stund på stan!:)

Puss<3