En tisdag kväll :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 21:12:43
Hej hej!!

Nu är jag hemma sedan en stund, har varit på jysk, rusta m.m fast det blev inte med lilla sofi, för hon skulle vara med josefina och hon ville inte åka till jysk. Så sofi missade en rolig resa till ikano, blev mamma som hamnade som offer att följa med mig :P Men det vlev en trevlig tur!! :) Köpte en nytt täcke som var sagt, även 2 påslakarn på rea gött, det behövde vi :):) Var även en sväng på rusta  och kollade lite och på maxi handlade hem lite mat som vi behövde :) Så nu är jag glad och lycklig :)

Förövrigt har majk fortsatt trycka på men är ju ett tag kvar innan han ska komma tyvärr, flera gånger får jag stanna för det hugger till som fasiken.. Men det hör väl till antar jag! magen sjunker för varje dag som går också, så snart får jag träffa min älskade son:)

Sen så önskar jag Jennifer lycka till och hoppas på att din lilla son kommer så fort som möjligt så du slipper ha ont och behöva gå över tiden mera, Tänker på dig gumman!

Volbeat - i only wanna be with you!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 15:30:43
http://www.youtube.com/watch?v=m2GD3E9omWc

Gå in och kolla på den :)

Fina kompisar har jag.... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 15:16:53
Hellu :)

Fick ett sms från eksell imorse som skrev att han var hemma i Sverige igen, kul att han hör av sig till mig så fort han är hemma :) Gulligt tycker jag. Han har köpt med sig en likör till mig.. Är så himla glad att jag har dom fina kompisar jag har :) Jätte lycklig, hihih ! Tack så mycket eksell måste jag nog få säga, ska köpa något till dig med, ska bara hitta någonting passande , :P inte lätt, hahaha! Vi får se vad det är för någon god likör:) kan ju visserligen inte smaka på den på ett tag men det gör inget, den får stå och gotta till sig lite :)

Våran matsedel denna vecka ;)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 14:47:49
  • Måndag: Pasta m. ostsås, (pasta 2kr, ostsås 3,3kr)
  • Tisdag: Rosalies köttfärssås och pasta gratäng (köttfärs 15kr, gullök 2kr, pasta 3kr, ost 10kr, grädde 8kr,)
  • Onsdag: Ungsgratinerad falukorv m. ris (falukorv 15kr, ost 10kr, ketchup 0.50kr, ris 3kr)
  • Torsdag: Kycklinggryta m. ris (kyckling 7kr, gullök 2kr, champinjoner på burk 7kr, minimajs 5kr, grädde 8kr, ketchup 0.50kr, ris 2kr)
  • Fredag: panerad pangasius m. potatis och fisksås (pangasius 10kr, potatis 4kr, fisksås 2kr)
  • Lördag: köttbullar och mackaroner (köttbullar 5kr, mackaroner 2kr, ketchup 0.50kr)
  • Söndag: tacos (skal m.m 20kr, köttfärs 15kr, majs 6kr, gullök 2kr, gurka 3kr, ost 10kr, cream fresh 7kr, tomat 2kr)

Detta är en veckas matsedel för oss.. Kostnaden ligger på totalt 192kr, sedan tillkommer saft för min del med ungefär 10kr i veckan, charlie dricker bara vatten:) Tycker inte detta är speciellt dyrt mat, men allting beror ju på vart och hur man handlar maten, vilka märken man ska ha osv... :)

En runda till jysk :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 13:42:07
Hej igen :)

Pratar med sofi i telefonen och vi har bestämt oss för att åka en sväng till jysk, helt kul, helt okey :) så så blir det att kolla efter ett nytt duntäcke till mig:) behövs skapligt eftersom att mitt har gått sönder så det inte går att tvätta i tvättmaskinen för då hamnar allt dun i maskinen och det tror jag inte att hyresvärden skulle tycka om. hahaha.... Men jag skriver mera när vi är hemma igen sen, får se om det kanske blir någonting mera:)

Röstkort, vad ska man rösta på???

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 13:15:59
Hej på er igen!!

Idag kom röstkoret och jag har lite beslutsångest ang vad jag ska rösta på, har varit inne och skrotat lite på olika hemsidor för att se vad dom olika partierna har att säga.. Måste läsa mera för att kunna bestämma mig om vilket parti det blir:) Har ni några tips och ideér?? Alla partierna står för så mkt olika grejor, vissa bra och andra inte lika bra enligt mig, men snart får jag ta ocg bestämma mig för den 19 ska jag infinna mig på Atlasskolan för att göra mitt första val som "vuxen" :)

Har förövrigt varit ute med hunden en sväng och även pratat med min kära mor i telefon, alltid lika trevligt att prata med henne:) Jag ska snart ta och ringa till familjerätten ang att jag och charlie ska få ett möte med dom för att få skriva på papper om att det är han som är pappan till lilla Majk:)

Nu ska jag ringa lite, ha det så bra ;)

Godmorgon alla pigga och glada..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-31 Klockan: 08:18:28

Godmorgon på er:)

nu var det dags att ta hand om lilla hunden bubblan idag igen:) har sovit skit kasst inatt men vet inte varför, har vaknat ett flertal gånger och varit törstig och ett flertal gånger utan någon som helst anledning... träligt, med sådant är livet:(

Nu ligger bubblan bakom mina ben och tar det lugnt, skönt för mig för då kan jag få vila lite. Är ju inte direkt pigg idag måste jag ju få säga:)


Ha det bra sålänge!!

mage och jag i v.35....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-08-30 Klockan: 22:19:40



Nu kommer den efterlängtade bilden på min mage, den bara sjunker och sjunker. haha !! Men det är väl någon mening med att den ska göra det :) men den som är innuti är världens vackraste:) hihi , Vecka 35 nudå, ÖNSKAR MIG LYCKA TILL:P

Min dator....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-30 Klockan: 21:02:52

...som kom förra veckan gick plötsligt sönder idag, fick blåskärm varje gång jag startade datorn.. Min kära pappa kom och hämtade datorn förut och åkte till netonnet som jag köpt den på och jag fick en ny fast nu fick jag en HP och inte LG som den andra var:P Men denna funkar med hur bra som helst:) hoppas bara inte denna går sönder med, men är nästan hundra säker på att det var ett virus som kommit in i min dator, buhu:(

Nu ska jag iallafall ta mig ett äpple, har ju lovat att lägga upp en bild på min mage i denna vecka så ska göra det senare:) entrar ju faktiskt vecka 35 idag, inte så himla långt kvar nu:)

Detta hände alltså igår, tråkigt men löste sig...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-30 Klockan: 20:57:43

Hej...

Jaha nu har jag och charlie precis kommit hem från akuten, fick vänta lääääänge, skit träligt. Åkte upp dit för jag fått jätte ont i vaden, blev lite rädd att det kunde vara en propp. Eftersom jag är gravid kunde dom inte röntga min vad men dom tog blodprover som visade att det möjligen kunde vara en blodpropp...=( Så jag fick en spruta med blodförtunnande och dom skulle ringa tillbaks till mig för en tid imorgon att göra ett ultraljud över mina kärl i vaden.. Hoppas det inte är någon fara=)

Majk har ännu inte visat något annat än att han vill komma snart trycker nedåt och har rejäla sammandragningar hela tiden.. Hoppas han kommer snart fast ändå inte, blir jobbigt att ha en kille som är 5v för tidigt född =/

Ett krossat glas....

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-30 Klockan: 20:56:34

Hej igen alla goa människor..!

Satt ute på balkongen och pratade med min mor i telefonen och hör världens smäll, är tvungen att be mamma vänta i telefonen för att fråga charlie vad som hänt, då säger han "ditt målar glas attackerade mig" med andra ord har mitt glas som jag använder när jag målar som stod inne i ett skåp i köket åkt ner på golvet och gått i 8 tusen bitar, haha.!!! Tyckte hans kommentar var rolig när jag frågade vad som hänt..=) Men men ingen skada skedd än i alla fall så ett glas mindre gör ju ingenting=)

Välkommen till min nya blogg!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-08-30 Klockan: 20:53:19