Underbar helg<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-28 Klockan: 22:51:43
Hej!

Måste böra med att tacka alla som varit här i helgen!
Jo det var ju nämligen så att vi hade bjudit hem en del folk till helgen istället för att ha dop, och anledningen till att vi inte har något dop är för att varken jag eller charlie tycker att det är nödvändigt!Väljer Majk sedan att döpa sig när han blir äldre är det helt okey för oss båda!

I fredags var mamma, Lars, Alex, mormor, Stoffe och laura här. Vilket var jätte trevligt... Jag fick en lyckta och ett knivsätt inkl knivslip utav mamma och lars och en adventsstjärna(blomma) utav mormor.. Majk fick också en spargris som mormor gjort själv och pengar :) Utav Laura fick han 3 stycken bodies och en jätte fin nalle:)

Igår var Annelie, Pascale, Dominique, Francecqo och pappa här och Majk fick pengar, en snuttisnalle och en badhandduk, en sådan med luva:) Jätte fint alltihopa!

Och idag så var Dina och Johan här och firade lite.. Majk och jag fick en babymonitor så vi hör honom in till vårat rum när han sover i sitt eget..

Alla som skulle ha kommit kom tyvärr inte vilket är tragiskt, men vi klarar oss.. Väljer man att inte komma är det upp till sig själv. Men jag kommer ihåg vilka som inte kom och vilka som kom!

Igår bakade jag och charlie ett pepparkakshus så blev jätte fint och vi gjorde även sådana där apelsiner med nejlikor.. :) Mysigt att pyssla tillsammans :)

Och idag har vi väl inte gjort något speciellt egentligen !!

Nu är det också bestämt att vi ska åka upp till hudik och fira jul med charlies släkt, vilket inte var det som var planerat från början men nu är det bestämt och bokat! Ska bli väldigt kul att komma upp dit eftersom jag aldrig har varit där uppe innan..

Men nu så ska jag visa er lite bilder på min söta lilla kille och sedan äta ägg och fil till kvällsmat<3















Älskar dig Majk Christon Halvarsson!<3

Majkiboy! <3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-11-23 Klockan: 01:42:19

Dagen blev hos annelie och grabbarna

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-18 Klockan: 20:31:24
Tjollahopp!

Idag vaknade vi vid 7 hugget och det var alldeles lagom eftersom vi skulle till ortopeden..Vi tajmade in tiden precis så vi var där vid kvart i 9e som vi skulle.. Majkiboy var jätte duktig, tyckte till och med om att bada idag.. Super duktig var min lilla älsklings kille :) Sedan efter det så åkte vi till annelie och grabbarna för att hämta min mössa.. Blev lite längre besök än jag hade tänkt mig.. Men tror inte att annelie hade något emot det, för då tror jag att hon hade sagt någonting :)

Nu sitter jag i köket och kollar på charlie som äter och har majk i bärselen.. Trött är jag men det är bara att glömma att gå och lägga sig utan det blir att vänta till 12 ungefär om det ska kunna bli långsömn inatt.. :) Mysigt som skrutt är det att sova bredvid min älskling!

Nu ska jag nog ta och göra ett antag i vardagsrummet annars blir det bara ståendes..

KRAAAAAAAAM<3

En sväng till veterinären..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-11-16 Klockan: 21:15:54
Tjenna halloj!

Igår kväll när jag, sofi och charlie satt i köket hörde vi alla en jätte högt MJAU! vi började leta i garderober eftersom svarting hade varit borta nästan ett dygn då och vi hörde en katt jätte högt. Vi hade redan kollat överallt innan men man vet ju aldrig. Sedan när vi skulle gå ut och röka ser jag att svarting står nere vid porten och vill in.. charlie hämtade honom och han hade slagit av halva sina huggtänder och hade skrapsår på underläppen..

Men idag kände jag att vi behövde ta honom till en veterinär så jag ringde ER Veterinär och rådfrågade och han tyckte att vi skulle komma och kolla.. Så vi åkte dit.. Tänderna var det ingen fara med utav det var lite värre med att han inte hade kissat sedan han kom hem och vi vet ju inte om han har kissat innan när han varit borta heller så vi fick antibiotika och smärtstillande utskrivet som vi hämtat.. Nu ska vi bara hålla kolla på om han kissar för har han inte gjort den imorgon bitti får vi åka in igen.. Tråkigt värre sådant här..

Nu är i alla fall gadden klar så det kommer upp en bild på den snart, och självklart är den tillängnad min älskade son! <3

Puss och kram jan banan:P

Blir en tattoo!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-14 Klockan: 23:14:27
Hallo!
Just nu sitter charlie och ritar på tatueringen som jag ska påbörja ikväll.. Tänker inte avslöja vad det blir men det kommer att komma upp en bild senare på bloggen:) Man får passa på medan lillfisen ligger och soveri sängen:) Gjorde ju en tatuering för ett par dagar sedan på handleden.. Majks födelsedatum, älskar den verkligen.. Men nu är det snart dagsatt köra vettja :) hihi ! pain me like it "not!"

Hejdå sålänge!

Mys med älsklings fisen och charlie såhär på fars-dag

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-14 Klockan: 21:43:26
Hinner skriva ett kort inlägg medans älsklingen ligger på mage i mitt knä :) vet inte men vekar som att han gillar det.. Annars har det inte hänt  något speciellt idag.. Charlie fick en fars-dag present utav majk idag med. ett kort och em choklad ask.. Charlie fick ju dessutom en tidig fars-dag present i förra veckan av majk och det var ett bonsai träd.. Heheh..
Nu ska jag pussa lite på min underbara lillkille:)

Hörs!

Godkväll alla läsare :D

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-11 Klockan: 22:09:22
Hej
Ja inte fan är jag duktig på att uppdatera här på sidan.. Men men hinner nog mera när min lilla plutt har blivit lite större.. :) Just nu hinner man inte så jätte mycket mera än att umgås med honom på dagarna.. men det gör absolut ingenting..
Jaha idag så har vi varit hos mamma hela dagen.. Fick lite hjälp henne eftersom jag har sådan värk i min arm och haft nu snart 5 veckor.. Ussch det är jobbigt! Men man får ta till extra kraft på dagarna för jag kan ju inte bara låta min lilla älskling ligga ner :) Vi kom inte hemfören nu strax innan 9, och då ställde jag mig och gjorde fläskfilé ocjh potatisgratäng... Mmmm det var mumma :) Nu så sitter jag på vardagsgolvet och glor eftersom vi inte har någon soffa:P Den gick ju sönder i flytten och vi kan ju inte köpa en ny just idag:P

Vet inte om jag kommer att få sova någonting inatt heller för att älsklingen har inte bajsat på hela dagen så kan ju vara så att han får ont i magen inatt.. Jobbigt för honom, men vi får hoppas på att han bajsar ikväll innan det är läggdags..

Imorgon blir det nog dessutom att ta första steget ut på isen igen.. Kommer vara hur rookie som helst och ÄR hur otränad som helst.. Men man måste ju börja någonstans annars kommer man ju ingen vart alls.. Men ska bli himla kul att få hoppa i skydden igen.. Har LÄÄNGTAT så himla mycket och nu kanske det äntligen är dags.. :)

Jaja nu ska jag Göra någon nytta och det är att leta fram hemtelen så vi kan koppla in den! Ni får ha det så bra för det ska jag ha i alla fall.. KRAM<3

Ursäkta mig!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-08 Klockan: 00:10:29
Hejsan,

Och ursäkta mig för att jag inte varit mera aktiv än jag varit.. Har ju nämligen i måndags flyttat och inte fören igår fått in mitt internet här:P Men nu är det igång, skulle kunna skriva flera gånger om dagen om vad vi gör men tiden räcker inte till, umgås hellre med min lilla älsklings son än att sitta framför datorn och dessutom så finns ju inte tiden till det heller så att! Jaha idag har väl inget speciellt hänt förutom att vi packat ner lite kartonger till källaren och varit hos mamma.. Trevligt värre.. Vi kom inte hem fören vid 23 tiden ungefär...

Sedan kan jagju berätta att jag för en liten stund sedan tog min sista cigg för det är nämligen så att jag ska sluta röka idag.. Och jag ska satsa helhjärtat på det.. Wuuuhhoo! Duktig jag är eller hur?!?!?


Visst ser det skönt ut att sova?!?!Så det ska jag ta och göra nu! Kram

Lång lång dag även gårdagen...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-11-01 Klockan: 20:19:08

... Var jäkligt lång.. Är ju nämligen så att jag har flyttat idag.. Så igår var det flyttstäd och även att då ut alla grejer hemma från gamla lägenheten in i lastbilen.. Men hade tur att min lilla älskling hade sovit bra hela natten och till och med själv annars hade jag aldrig klarat av gårdagen.. Visserligen var vi väl inte kvar längre än till 8 ungefär men blir ju långt ändå, särskillt när man har en liten fis på 3 veckor.. :)

Inatt har han också sovit bra vaknat typ 2 gånger innan vi skulle gå upp för att åka och bisiktiga längeheten.. Fick tyvärr två stycken 3or vilket innebär att dom ska tapetsera om lite i två rum eftersom det var lite borrhål och sånt.. Tråkigt men sådant är det.. Och det är ju en utgift som jag hade räknat med.... Heheh!

Jaha då kommer vi visst till denna underbara dag :P Den började med att vi gick bort till pressbyrån eftersom jag sovit hos mamma så skulle vi köpa biljetter till bussen för att åka bort och vara med på besiktningen. Efter besiktningen åkte jag och charlie till johannelund för att hämta ut nycklarna till nya lägenheten.. Gick smidigt och sedan åkte vi och packade in alla grejer där.. Har packat upp lite kläder och sådant och målat lite i sovrummet.. inte alls för det han jag inte med innan johan kom med tvn och skjutsade oss till mamma igen för vi ska sova här inatt igen eftersom vi inte hunnit skruva ihop säng och sånt.. Men går bra..

Dagens mat blev lite sen men bättre sent än aldrig:P Max blev det :P Muumms det var gott :D

Nu ska jag spela lite sedan pumpa lite,!

GODNATT PEOPLE<3