LHC VANN!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-12-30 Klockan: 22:45:50

helt fel...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-30 Klockan: 21:09:30
Heej...

Min dag blev inte alls som planerad... Vaknade hur sent som helst, typ vid 12.. :/ Skulle ha ringt rörelse och hälsa idag för att kunna få sjukgymnastik för min trasiga axel/arm.. Men så blev det ju inte...

Det tog bara några timmar så fick jag en himla smärta i ryggen och magen! först hjälpte det meed att ligga ner men till slut gjorde det så ont att det inte ens hjälpt med att ligga..  Ringde sjukvårdsrådgivningen och frågade vad jag skulle göra och som vanligt fick jag till svar att jag skulle ta med värktabletter och försöka gå onkring, men huua vad lätt det är när man nästan viker sig av smärta..
Somnade i alla fall och vaknade vi 6 tiden och då var det betydligt bättre, men känner fortfarande av det.. ! jobbigt..

annars så har jag bara hunnit duscha och fixa naglarna nu på kvällen... Lite segt, men ska snart mysa lite med majk också, men just nu sitter han i pappas knä och äter mat:) muums säger han :D

Aja vet ni något skoj imorgon skicka gärna en kommentar eller likande,, hejdå 2010, in med 2011!


KRAM

ska göra..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-30 Klockan: 00:57:33
Detta ska göras innan det är dags för nyår:

  • Umgås med mina underbara son
  • Fila och måla naglarna
  • Hitta några kläder i garderoben att ha på mig!
  • Städa lite
  • Duscha
  • Sola (Igen)
  • Färga håret
  • tvätta kläder
  • plocka i diskmaskinen
Tror ni att jag hinner med allt detta?

/Rosaa

Shopping...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-30 Klockan: 00:53:24
Hej...

Idag blev det lite shopping på stan, nämligen ett par snygga skor från Skopunkten, 499kr kostade dom och även ett par svarta stay ups från hm, 69kr. Jätte nöjd med vad jag handlade..

Sofi, jag och charlie åt mat hemma närmare bestämt jag lagade kött, bea sås och sådana där typ chipspommes, vet inte riktigt vad dom heter :D..

Vi har också varit och solat blev sammanlagt 45 min var :D.. SKIT SKÖNT:)



Sonen ligger och sover i sängen så sött och jag ska öppna en chips påse och ta det lugnt en stund sedan hoppa ner i sängen bredvid honom, himla mysigt.. Han är så söt och nu  har han börjat röra sig så himla mycket att han inte alls ligger som han gjorde när vi la honom när han vaknar :D Härligt! Nu börjar personligheterna komma fram :D

/Rosaa

Sitter här...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 21:41:01
...Med en himla massa tankar i huvudet.. Det är nu 11veckor och 3 dagar sedan min son Majk christon Halvarsson föddes, men redan nu sitter jag och funderar på att skaffa en till ! Vissa kan tycka att det är en jätte dum idé och att man ska vänta osv, men jag känner att jag inte skulle ha några problem att ta hand om två även om det bara skulle skilja 1år emellan dom!
Charlies inställning till detta är väl ungefär att om jagblir gravid skulle det vara kul! Både han och jag vill ha flera barn oavsett om det sker nu eller om det tar ett 2 år innan det är dags igen!

Vi får se vad som händer och sker, men med all sannorlighet så kommer det att komma en till så snart jag blir gravid! Och det finns INGEN som kan övertala oss till att inte skaffa en till eller att göra abort om jag blev gravid!

Kram

Majk, Mamma älskar dig!:)<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 21:21:38

Detta har hänt idag!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 20:54:13
Tjennare i vintermörkret!
Idag har det inte hänt speciellt mycket..!! vivaknade ganska så sent vill säga vid 10 tiden :) Majk somnade vid 9 tiden igårkväll och vaknade inte fören första gången vid 4a inatt.. :) Härlig han är min lilla grabb :) Sedan somnade vi om och vaknade vid 10 :)

När jag har stigit upp så gick jag och duschade och gjorde mig iordning medan Majk och charlie sov vidare och vid 2 så steg grabbarna upp och jag åkte iväg till Willys och handlade mat, blöjor och massor med tillägg till majk :) Muuumma!

När jag hade kommit hem från affären så lagade jag taco så det är vad vi har ätit till mat idag.. Massor med gott faktiskt! nu sitter jag här och väntar på att tvättmaskinen och diskmaskinen ska bli klara så jag kan plocka in det och hänga upp tvätten :) Majk han äter nu och är lika glad som vanligt :)

Just ja!!! Jag har ju bokat en körlektion den 26/1 sen efter det blir det att boka halkan och uppkörningen.. ska bli nica att ta körkortet faktiskt!! Wuuhoo!


Nu ska jag göra något vettigt, glöm inte att kolla alla mina fina filmer folket!
Kram och puss Rosaa

Majk och jag har ett allvarligt samtal i köket ;)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 20:29:56

underbart söt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 01:41:43

Juldans!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 01:26:56

mellandags rea!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 01:23:48
Hej hopp gummisnopp!
Dagen började med att jag och charlie åte ner till stan och mötte Robert, sedan tog vi en sväng till h&m där jag handlade kläder till Majk. Det blev en jacka, en fleece jacka och byxor, en grå tröja, ett par byxor, en tröja och ett par matchande byxor. Jätte nöjd över köpen:)
Sedan gick vi till hemtex där jag köpte ett påslakarnset tillmajkiboy:) efter det gick vi till hakepi och kääkade kebab, mmmmmmums

Sen gick vi till city bowlingen och spelade lite jack vegas medan vi väntade på sofi och belinda. när dom kom så stack charlie och robert och tränade medan jag, sofi och belinda spelade bowling... Efter halva tiden vaknade majk så det blev väl inte något jätte säriöst spelande..:P

Belinda


Sofi


Jag

Sen kom charlie och robert tillbaka så då tog dom majk med hem medan vi brudar gick på stan och shoppade.. ORkar inte skriva vad jag köpte för det blev en hel del.. men är väldigt nöjd med mina köp i alla fall :D Mest nöjd är jag nog med dom nya jeanslegginsen i alla fall :D

Nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid den underbaraste sonen i världen!


Kram!

Majk-Älsklingen skrattar en massor!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-28 Klockan: 00:55:00

Majk-spännande

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-12-19 Klockan: 01:14:51

Majk-Glad och nyfiken :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-19 Klockan: 01:10:58

Majk-min älskling

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-17 Klockan: 20:47:29

Hälsat på majks mormor!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-15 Klockan: 23:54:59
Hej på er :!

Idag bestämde jag och charlie oss för att åka ut till mamma och hälsa på, blev hela dagen och på kvällen blev det att vi allesammans åt pizza och hade det mysigt.. Jätte trevligt och nu när vi kom hem för en stund sedan har jag plockat lite och satt på en maskin tvätt.. Nu ska jag fortsätta plocka lite sedan lägga mig om jag inte slänger i lite färg i mitt hår..

Kram

Majk skrattar, härlig son jag har!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-15 Klockan: 23:50:36

Majk-Försöker vända sig igen :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-15 Klockan: 01:03:33

godkväll/natt

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-12-15 Klockan: 00:44:30
hejhopp!
Tjennar tjennar alla goa människor, nu sitter jajg här igen, måste informera er om att det finns en ny video upplagd här nedan och det kommer även komma flera så fort som blivit uppladade :)

Kan passa påatt tipsa er som har barn om att på www.linuslotta.com finns det en himla massa fina barnkläder! beställde själv idag ett par puma skor, en body, en väst och ett par byxor till majk. Jätte fina kläder.. Så vill du/ni köpa nya kläder till ert barn gå gärna in där och kolla!

majk när han var runt 1 månad :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-15 Klockan: 00:33:08

Ny dag nya möjligheter.

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-14 Klockan: 20:27:43
Hej kära läsare!
Jaha ja visst är jag duktig på att skriva här ? :P hhaah! känner inte att jag har direkt tiden, men får passa på när det finns tid över.
Idag har vi haft folk här som dragit eloch grejer och installerat diskmaskin och tvättmaskin, skönt som fasen! Men när dom skulle borra det stora hålet blev majk så rädd att han började gråta, fy vad läskigt det var tyckte han! Men det gick bra.. Så idag har jag kört en maskin med tvätt och en maskin med disk. FINT!
Sedan var charlie i johannelund och handlade och undertiden sov jag, så himla skönt för jag känner mig inte riktigt "ohängig":P Nu är majkiboy hos charlie men jag ska strax ta honom!

Om jag kommer ihåg och hinner så kommer det upp lite bilder och även ett filmklipp senare!

Kram så länge

Tjennare!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-12-06 Klockan: 02:58:13
Tjenna alla nattglada människor..
...vilket jag inte är egentligen! Men snart så där det av till Ullared med sofi och majk:) ska bli en skitskoj resa faktiskt.. Shoppa shoppa:D Vi får se vad jag kommer hem med.. Lite har jag planerat men inte allt riktigt brukar ju aldrig bli så att man följer det man sagt innan att man ska köpa iallafall! Illa egentligen!!

Lilla skrutten ligger och sover och har gjort det sedan 12 ungefär så han kommer ju vakna ungefär lagom till att vi ska ge oss iväg.. Okey måste nog väcka honom lite innan iallafall så han kan få lite mat innan:) Inte det första man vill göra på bussen ( mata en skrikande älskling).

Mn skriver mera ikväll när jag kommit hem.. :) kommer nog lite bilder då med på det jag handlat och på älskling och sofi!!

KRAAAAAM<3

uppdatering<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-03 Klockan: 18:27:23
Hej

Idag så vaknade jag vid halv 12.. inte mått riktigt bra inatt.. men skönt att charlie tog majk:) Sedan var det ju dags för majk att ta sitt första bad sedan han föddes.. Han har haft skena därför har han inte kunnat bada hemma.. Han har badat på sjukhuset men då har dom hållt fast hans ben så som dom ligger i skenan.. Men igår fick han ju ta av sig skenan så vad passade inte mer bra än ett bad idag.. Han tyckte det var jätte kul som ni ser på filmerna nedan.. Trodde att han skulle tycka jätte illa om det, men inte då !! :)

Annars idag har det inte hänt speciellt mycket.. Charlie och majk är iväg hos en polare så jag är själv hemma, fast lite skönt för jag har hunnit plocka iordning lite.. men snart kommer majk hem igen :) hihih mys boy!!

Nu ska jag äta klart mon broccolipaj och sedan sticka till affären och köpa hårfärg,cigg och mat till älsklingen<3


KRAM sålänge!

till gammelfarmor ;)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-03 Klockan: 18:01:26




ännu roligare

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-12-03 Klockan: 14:24:43

majks första bad..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-03 Klockan: 14:03:35

På pappas jobb!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-12-01 Klockan: 14:05:46
Halloj!

Hej alla goa och glada, nu sitter jag på pappas jobb och häckar. Har varit och lämnat en man utd adeventskalender till david och även blivit bjuden på mat.. Majk ligger och sover i bilstolen.. Super söt är han min lilla fis! Annars idag så ska jag kolla ifall jag kan få hem en julgran vilket skulle vara kul:)

Nu är redan till hudiksvall också bokad, eftersom det blir julfirande uppe hos charlies farmor.. Ska bli väldigt skoj att åka dit och se hur dom har det :) så den 21/12 åker vi dit, lång resa men mycket värd tycker jag :)

Blir kanske så att sofi kommer hem till oss med sedan, vet inte än men kanske.. Vi ska ju ockå åka till ullared på måndag. Jag, sofi och majk:)

Nu ska jag leva vidare hejdå!