Hej hej:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-30 Klockan: 22:15:48
Hejsan. Dagen började med att jag gick upp imorse och gav min underbara lilla pojk mat, bytte blöja och tog på honom nya rena kläder:) efter det gick jag och majk till amanda och var uppe hos hennes mamma i typ 30 min.. Och när jag kommer ner så har någon jävel tagit bort ventil och allt på ena hjulet på vagnen så det fanns ingen luft i det hjulet.. Skapligt jävla arg blev jag, inte så kul att behöva köpa nytt däck direkt! Sen när vi kommit hem var det bara att lägga älsklingen i bilstolen för att åka med pappa och david till ulfåsa och kolla på soffa, slutade med att pappa bestämde att lägga en handpenning på en soffa jag ska köpa.. Nice:) 8 tusen kostar den:) mycket pengar men värt det tycker jag! Sedan åkte vi hem och jag han bara göra iordning lite hemma för vi skulle gå hem till david och kolla på matchen med honom och pappa. När matchen var slut kom lars och hämtade mig och majk för vi ska ju sova hos mamma ikväll eftersom sängen är ner skruvad inför flytten! Så nu sitter jag i soffan och kollar på saw5 och mamma håller majk:) NI FÅR HA DET GÖTT! Kram<3<3

Plutt plutt..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-28 Klockan: 23:16:45
Tjabba!

Idag har dagen varit bra.. Första vid 11 tiden så var vi på ortopeden och lilla plutten fick bada inte för att han tyckte så speciellt mycket omdet men tror ändå att han tyckte att det var skönt efteråt när han fick fräscha kläder på sig och så :) Sedan gick vid hem eller ja till coop och handlade lite mat och efter det så åkte vi till BVC.. Majk väger nu 3940 utan skenan..Han vägde 3080 den 11/10, liten tjockis asså.. :) Men det är bra för att han ska ju inte gå nedåt.. :) Efter bvc så tog vi bussen hemåt och då sov lilla plutten.. Så vi kunde packa en massa grejer och jag har till och med städat bakom spisen/ugnen.. Duktig jag är va???! Efter en stund ringde det på dörren och det var sascha som var här och lämnade mina nycklar och lite annat :)

För en liten stund sedan så var vi på coop igen för att panta alla burkar som vi hade hemma och det blev hela 65 kronor, skapligt mycket pant :P Men inte så konstigt för är ett himla tag sedan vi var och pantade ;P Nu ligger lillfisen och sover i vagnen som vanligt och jag har hunnit pumpa ur lite också, och nu sitter jag här i sängen och kollar lite på datorn.. Dessutom har jag fått bilderna som jag beställde på majk i förrgår, trodde att det skulle ta någon vecka innan dom var framkallade och skickade, men så var det inte, därför hade jag skrivit min nya adress men det kom hit.. Men det är ju skitbra att det går fort att få bilder som man vill framkalla via nätet hem fort.. HEHE!

Nu ska jag Göra mig iordning inför natten.. Godnatt på er älsklingarna mina:P

Ikano med mamma och Majk

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-26 Klockan: 19:09:14
Hellu!

Min lilla Majk har bara vaknat en gång inatt var likadant i går natt.. Skönt faktiskt, men peppar peppar ta i trä. Man får njuta av det just nu för det vänder säkert snart.. :) Imorse så åkte vi hemifrån klockan 9 för att åka en sväng till Ikano, åkte förståss förbi skägget och hämtade upp mamma som skulle följa med.. Vi handlade massor salva,gasbinda,medicin till mig, snorsug eller vad det heter, blöjor, nya påsar till blöjhinken, spackel, alvedon,snuttis till Majk, nappborste och en ny sparkdräkt till Majk..
Efter det så tog vi bussen hem och inte långt efter att vi kommit hem så ringde pappa för han hade varit och köpt flyttkartonger till mig, jätte snällt :)
Så Majk och jag gick ner och mötte pappa och Hal och dom tog lite bilder på sötnosen .. :) Sedan hjälpte pappa mig upp med kartongerna (10st) till lägenheten sedan åkte han.. Så jag har packat en massa idag, men känns inte som någonting försvinner :P Men nu finns det bara två tomma kartonger kvar :P Men dom ska charlie få packa sedan.. :)

Nu vaknar Majk så jag ska ta honom så charlie får laga mat.. :) blir kotlett och potatis .. MMmmm. GOTT!!

Hejdå så länge

från BB

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-25 Klockan: 14:19:44

goddagens!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-25 Klockan: 14:17:22
Hallå i lådan :D

Jaha ja, inatt har majk sovit jätte duktigt, han vaknade första gången strax över 3 sedan andra gånger runt 8 imorse.. skönt att lillkillen sover lite på nätterna i allafall :) Igår så var vi ju på akuten med lilla älsklingen eftersom hhan har fått jätte ordentliga skavsår utav skenan som han har, men läkaren tyckte inte att det såg så illa ut men det gör det så ska köpa gasbinda, kompresser och salva imorgon så vi kan lägga omdet lite så han inte får ännu värre skavsår. Stackars plutten...!

Idag så harr vi hunnit packa en kartong och skruvat ihop lite möbler undertiden som majk sovit, skönt att man hinner lite i allafall! Han sover visserligen fortfarande, därför jag har tid att skriva lite.. Min prio1 är inte datorn på dagarna utan prio1 för mig är min underbara son :)

Annars idag så ska johan komma med litemed flyttkartonger så blir att packa lite mera och sedan mysa med lillfisen :) Och just det jag ska ju kolla på ullared vid 8 om inte majk är allt för tjurig eller hungrig då :)

Vi hörs senare eller en annan dag! kram på er!

vaknade sent och dop:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-24 Klockan: 18:28:01
hej!

Som sagt så skulle vi ju på dop idag och vi hade ställt klockan på 8 för dopet började 10:) klockan ringde och jag insåg att klockan inte var 8 utan 9:P blev stressigt som fan, vid 20 över 9 var vi ute ur porten uppklädda och fina:P snabbt bort till us och ta bussen till lambohov där dopet var.. vi trodde att vi skulle komma jätte sent men vi kom alldeles lagom:) Efter dopet så var det fika och det var gott:) smörgåstårta och muffins, helt super!
När fikat var klart följde vi med Robert och Saga hem, alltså dom som hade döpt sin dotter för att vänta på att lars skulle hämta oss.. han kom vid halv 5 ungefär :) då åkte vi hem och nu är vi hemma .. vi har hunnit att skruva ihop 3 hyllor i allafall:) innan majk vaknade...

Han är stor pojke nu, hela 2 veckor, och han sov faktiskt själv i sin säng i över 1 timma:) Och han var duktik under hela dopet, inget skrik och gnäll under själva cermonin!

Nu ligger plutten och äter i min famn så vi ska fortsätta med det:D

Pusshej

fixat med massa papper m.m- ...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-24 Klockan: 01:02:45
Tja!!

Jaha inatt så sov jag i sängen igen efter ett långt tag med sovande i soffan, anledningen till det har varit att jag i slutet på graviditeten fick ont i ryggen av att sova i sängen, den var för mjuk.. Och nu efter så har jag inte kunnat komma ner i den pga stygn m.m;) men nu är jag fit for fight igen :):)
Natten var bra, lilla majk låg emellan mig och charlie i sängen.. Myyys!
Vi åkte sedan till mamma för jag var tvungen att ta kopior på lite papper som jag ska skicka in.. Det blev en hel dag där, och vid 8 hugget så gick vi allesammans över till nellies och victoria och dom andra åt lite mat som hon gjorde iordning och så :) Blev inte att vi tog bussen hem fören klockan 23:P Vid resecentrum träffade vi pappa som hade en present till majk:) En sparkdräkt och en mössa.. Hihih, Sedan tog vi bussen hem och nu ligger älskling i cangnen och sover men hör att ha gnyr lite så det är nog snart dags för käk för hans del sedan sova.. :)

Imorgon är det dags för dop. Lilla Emilia ska döpas, så det ska vi på och det ska bli trevligt :)

Nu är det dags för mig att ta nattciggen innan lille plutten vaknar..

KramKram

P.S kommer en film imorgon och lite bilder på älsklingen :):)

Jätte mysig dag... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-22 Klockan: 22:46:47
Hej min goa läsare:)

Idag har vi haft fullt upp jag och majk.. Vi halv två tiden så gick jag och majk iväg för att gå till bussen som vi skulle med ner till stan.. Nere i stan gick vi till f-kassan och det gick jätte bra (Y) Efter det så hörde jag med Annelie om hon och ungarna var hemma och det var dom så vi gick dit för att vara där en snabbis men det slutade med att vi gick vid halv 8 där ifrån:P Lilla francecqo låg och sprattlade och pratade för fullt medan min lilla älskling antingen sov eller åt :) Hihi men han är ju super mysig med :)
Får tacka Annelie för en trevlig dag ! :)

Nu när vi kom hem så sover lilla plutten i vagnen och jag har packat en kartong till och städat iordning lite i köket, nu är det ju inte många dagar kvar till att vi flyttar.. Ska bli så himla SKÖNT att få en större lägenhet och att lilla babyn kan få ett eget rum även om han just nu sover ihop med mig :P

Nu ska jag ut och ta ett bloss sedan hoppa in i en dusch,  för man vet aldrig när han  vaknar:P


Majk tyckte att det var kallt hemma hos annelie men sedan när vi skulle byta blöja så kissade han ner filten för då ville han inte ha den mera :P


Lilla "stora" francecqo ligger och funderar på vem jag nu kan vara :P


Två pluttar ligger på köksbordet och har det göttigt, min lilla skrutt ligger till vänster och sover i sin mysfilt som han fick dagen han föddes utav sin mormor :)

Puss på er!

Underbar natt men älskling... <3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-22 Klockan: 11:40:27
Hej :D

Natten har varit super, älsklingen fick ligga kvar i vagnen när vi kom hem igår eftersom han sov så gott.. Jag somnade och blev inte väckt fören klockan 05.15 imorse.. Så han sov jätte länge, men det var skönt för mig för jag behövde lite sömn också:)

Nu har han preci vaknat för 3 gånger så ska ta honom från charlie så han får lite mat älsklingen min.. För sedan ska vi gå till f-kassan

Puss

lite sömn...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-21 Klockan: 23:07:46
Godkväll individer!

Inatt så blev det inte så mycket sömn, älsklingen bara grät och grät.. Tror att det är jätte jobbigt för honom att ha den där skenan.. Men imorse så ringde jag sjukvårdsrådgivningen för jag fick för mig att den kanske satt fel så att det var därför han var så ledsen.. Vi blev tillsagda att ta oss till akuten så att en läkare kunde kolla ifall det var så eller inte.. :) När vi kom dit gick det ganska fort vi fick träffa samma ortoped som vi var hos igår och han tittade, men det var inget fel, men det kunde vara så att det skavde lite på benen, så jag ska testa att linda hans ben så att den inte ligger direkt på huden :)
Efter besöket på akuten så åkte vi till skägget och mötte mamma och vi köpte tillägg till skrutten, ( Jo jag ammar men ibland blir han inte tillräckligt mätt på min mjölk och då är det bra att ha tillägg hemma:)! )
Sen gick vi hem till mamma och åt och jag han vila typ 30 min innan älskling vaknade och ville äta..

Var kvar hos mamma till typ kvart över 6 för sedan skulle vi till pappas jobb och kolla på dagens match, det var ju inte direkt någon rolig match att titta på, förlorade ju med 4-2, norrena spelade som en kratta tyckte jag...

Nu är vi i allafall hemma och jag har duschat för skruttis ligger och sover i vagnen fortfarande..

Nu ska jag kolla CSI, so long hobbiiiees!

stackare...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-20 Klockan: 22:01:57
hej!

Idag vaknade jag och majk efter 8 någon gång.. Vi trodde att vi skulle vara hos ortopeden klockan 10.30 men det var visst 11.30 såg jag på pappret, tur jag tittade på det innan vi gick iväg :) När vi kom dit klämde och kände ortopeden på majks höfter.. Majk blev jätte sur och både bajsade och kissade på ortopeden:P efter att han känt efter ett himla tag så berättade han att majk behövde en skena, inteför atthöfterna var ur led utan för att dom var väldigt ruckbara och det kunde medföra större problem med längden, så nu har min lilla älskling en skena på sig..
Han ska ha den i 6 veckor vilket inte är så länge men ändå är det ju ganska länge:P Plutten kommer att vara typ 2 månader när den ska tas bort..
Sedan var vi ju på bvc också han vägde 3670g idag hans förra vikt var 3270g, men vi vet ju inte exakt vad han gått upp eftersom han hade skenan på sig när han vägdes.. :)
Själv var jag också hos läkaren och fick tabletter utskrivet för jag har en inflammation i biceps muskeln.. hheh, jätte ont!

Nu ska jag kolla på kungarna av tylösand medan älskling sover..

PUSS<3<3

Onsdag och dags för bvc m.m

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-20 Klockan: 10:42:17
Tjollahopp!

Nu ligger lillfisen och sover bredvid mig i soffan.. Så underbart söt är han.. :) Idag är det mycket som står på schemat, bland annat ortopeden vid 11.30 sedan får vi se om vi går ner till försäkringskassan vet ju inte om fisen är jätte ledsen och grinig efter att dom klämt och känt på hans höfter... :/ Och sedan 13.30 så ska vi vara på bvc i berga :)


Såhär snygg är man idag när man ska träffa ortopeder och barnläkare.. måste ju charma dom lite, eller hur?! ;)

Annars idag är det inte speciellt mycket mera som händer, ska be charlie plocka ner hyllan från väggen som dvdn, m.m står på så vi kan få ut matbordet i vardagsrummet.. blir enklare att städa köket in för flytten då :) Nu är det ju bara 11 dagar kvar innan vi flyttar.. Längtar massor till det ska bli så kul att Äntligen ha ett riktigt hem :) ska ju köpa ny soffa m.m också... HÄRLIGT!

Nu ska jag ta och  göra mig iordning för att gå iväg strax, ha det så fint alla!
Puss&Kram<3

tisdag:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-19 Klockan: 23:06:08
Godkväll!

Jaha inatt har man fått sova som en lite snäcka älskling vaknade ett par gånger men sover faktiskt väldigt länge i sträck, skönt det faktiskt..Slippa gå upp i gång i timman:) Vi vaknade så sent som halv 9 imorse tror jag och då gjorde vi iordning oss.. Fick ett rycka att åka till skäggetorp centrum.. Majk(vill säga jag:P) köpte en present till mormor sen var vi inne en sväng på willys och köpte kattsand och blöjor:) Sedan knallade vi en sväng till mamma som nästan var ovetande:D
Blev att vi var där hela dagen, jag och majk somnade i soffan en stund och sedan åt vi mat där med.. var hemma runt 9:)
Nu ligger fisen och sover men borde vakna snart så det kan bli kvälls käket, för sedan vill mamma sova.. SUPER TRÖTT xD

Nu ska jag kolla tv och vänta på att älskling vaknar..

GODNATT people<3

passar på :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-18 Klockan: 23:12:19
tjennare på er!

Passar på att uppdatera bloggen lite:)
Majk ligger nämligen och sover och har gjort det sedan 18,45:P så han lär nog vakna snart.. är nog knappast någon idé att jag lägger mig.. hihi .. Jaha idag har det varit en heldag för mig och majk..först åkte vi till ljunkan vid 9e imorse sedan träffade vi sofi och vi gick en sväng på stan:) köpte en julklapp till majk, 3 adventsljusstakar och 2 nya nappar till majk:) (Y) sen han vi bara hem innan pappa frågade om jag ville komma till hans jobb och kolla på hockeyn, och det gjorde jag ju och då följde majk med såklart:) Lhc vann ju med 4-2 mot timrå så det var ju toppen tycker jag :)
För övrigt kan jag ju tala om att majk är en super gullig bebis, får sova mellan 3-5 timmar i sträck på nätterna och det är ju bara att tacka och ta emot! Han är urgullig min lilla fis!

Charlie gick ju tillbaka till skolan idag så hädanefter så kommer ju majk och jag vara själva på dagarna, men det gör ingenting för vi har det mysigt ändå och vi är bra på att hitta på saker på dagarna... Ingen långtråkiga dagar här inte!!

Nu är det ju bara 13 dagar kvar innan vi flyttar till nya lägenheten, vi kommer in i den den 1 november. Ska bli super skönt att ha en trea faktiskt, lite andrum och inte så himla trångt med alla grejer som jag vill köpa till mig och majk :P köpmani:P hehe nejdå, men finns ju endel som jag tycker att majk ska ha och tycker jag det så SKA han få det med.. hehe!


Men nu så ska jag sätta på tvn och kolla lite innan fisen vaknar<3

GODNATT på er som ska sova! <3

heldag hos mamma/mormor

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-16 Klockan: 00:18:57
Hej!

Blev inte att jag åkte till annelie idag utan det blev attjag tog bussen ner till resecentrum och där hoppa mamma på bussen.. Vi skulle åka till alex skola för att lämna lite saker.. Vi kom dit och mamma passade på att prata med alex mentor "hmmmm".. Undertiden dom pratade la majk världens bajs.. Så vi fick byta på honom, blöja och kläder och allt innan vi kunde vandra tillbaka till bussen hem till mamma igen.. "Usch vad irriterad jag blir på dom som kör bussarna, ingen tanke på att dom inte kan stanna en halv meter från kanten och inte sänker bussen när man ska på med barnvagn.. åååh, blir knäckt på dom fick till och med härja på en av chaufförena.. :P".. Aja väl hemma hos mamma så gjorde vi inte så mycket utan det vanliga pratade lite och kollade tvn.. samt MATADE majk, som äter stup i kvarten.. Blev inte att jag åkte hem från mamma fören vid halv 10:P lite sent.. och majk var lite grinig.. Men det var inte så konstigt för när vi kom hem var det dags att byta blöjan för han hade ju lagt en bajs.. Och vem vill gå med en nerbajsad blöja :)

Nu ligger majk och sover hos charlie och jag sitter här med en kopp te:P konstigt nog eftersom jag inte ens gillar te :P hahaha!!!

Men ska lägga mig nu så jag får lite sömn innan fisen vaknar :)



Kramar<3

Godmorgon Världen!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-10-15 Klockan: 10:34:39
Nemen hej!

Vaknade vid runt halv 10 av att mamma ringde och väckte mig.. Majk har vaknat 2 gånger inatt som han brukar :) Sen strax efter att jag pratat med mamma ringde min syster och vi snackade lite skit :P Sen var det dags att amma igen för snutten var hungrig:) Annars så har det väl inte hänt så himla mycket mera idag än så länge.. :) Men det är rätt skönt att han inte vaknar oftare, perfekt med sömn så man klarar dagen.. Idag ska vi vara hemma själva för Charlie ska hem till robert idag.. :)
Funderar på om man skulle åka en sväng till annelie och barnen, ska bara få tag på henne och se om hon är hemma idag eller inte :)

Annars hörs vi senare, hej<3


Min lilla cooling :)

Älskling ligger på mage för första gången... :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-14 Klockan: 23:11:38

Min älskade son! <3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-14 Klockan: 23:07:04

torsdagsmys med tända ljus:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-14 Klockan: 22:53:53
Hejsan gottfolk!

Jaha nu ligger lillfisen och sover gött bredvid mig i soffan :) Finns inget i mitt liv som kan bli mer underbart än att få tillbringa all min tid med honom! Älskar honom så j-vla mycket!!!! Jaha nog med det kanske för alla vet ju redan hur mycket han betyder för mig.. Nu sitter jag och kollar någon kass film på tv, som jag snart ska byta:P Förövrigt har jag inte gjort så mkt.. Plockat lite smått och matat grabben och nu sover han som sagt.. Så jag passade på att tända lite ljus.. Man mår så bra när man tänder ljus tycker jag.. :)

Majk tog sitt första bad idag:) så håret stod åt alla håll när vi var klara, han tyckte inte riktigt om det men han lär sig nog snart att det inte är så farligt :)

Sen är det ju tydligen så att det bara är 2 dagar kvar tills att jag fyller 19, glömmer bort det för jag tänker på grabben hela tiden :P Men på lördag så fyller jag:) funderar på om man kanske skulle åka en sväng till mamma då och hälsa på igen , vi får se hur det blir :)

Skrev ju förut att jag ska lägga in lite bilder på honom så nu kommer det några :)


Lillfisen snuttar på mamma :)


Sötnosen är nöjd och belåten med mjölk runt hela munnen:P


Charmtrollet mitt :)

älskling<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-14 Klockan: 19:59:14
hej...

Idag var vi på us för att göra hörseltest på lilla älsklingen:) allt gick super och han blev godkänd! för övrigt har han bara  vaknat 2 gånger inatt, och han la världens bajs så det blev blöjbyte 5 imorse.. hehe !
sedan idag efter hörseltestet så åkte vi förbi mamma/mormor en sväng och hon skulle byta blöja och det slutade med att majk var schysst mot henne och kissade överallt:P sedan åkte vi mot stan där jag och majk träffade jennifer och liam:) Jennifer bjöd på 2 cheese, tack! sedan knallade vi hem till mig och var här en sväng:) Jennifer drog väl typ halv 6 sedan dess har jag duschat och matat majk:) och just nu ligger han här och snuttar för fullt... :)

Lägger in lite bilder på lillfisen sedan:)

PUSS

Lillfisen :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-13 Klockan: 21:58:06
Hej!

Tog nog 2 timmar efter att jag skrev förra gången innan majk vaknade:) så jag han göra två leverpastejmackor och tända massa mysiga ljus:P Sedan vaknade skrutten och snuttade i 30 min sen hade jag pumpat ur typ 50ml som han också åt:) mumsigt tycker han! sen låg han lite i soffan och tittade runt innan charlie tog honom och nu ligger han så sött i sin säng och sover:) så nu blir det att kolla på kungarna av tylösand!

Hej så länge! <3

promenad i höstvädret :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-13 Klockan: 17:43:47
Hejsan på er igen :)

Nyss kom precis jag och majk hem efter en promenad. Träffade även Leija och Andrea en sväng :) Det är ju så himla skönt att vara ute och gå.. Majk ärså himla härlig och han älskar att ligga i vagnen, så det blir så underbart att vara ute och gå :) Älskar verkligen min pojk! Nu är vi hemma och Majk ligger fortfarande kvar i vagnen och sover, men tror jag hör nu att han snart kommer vakna och då är det dags att snutta igen :)
Kan redan nu säga att jag kommer skaffa flera barn i framtiden, för detta är det underbaraste och mysigaste jag någonsin varit med om! Även om jag hade en skitförlossning så är det så J-vla värt det nu efteråt...



Bvc var här idag med och när vi var på återbesök på BB i måndags hade majk gått med 300g men idag så 1,5 dag senare så hade han gått upp 200g igen.. Han kommer att gå upp mycket tror jag.. Det var inga fel på honom men han är lite geggig i ögonen så att vi skulle tvätta med vanligt vatten och sen masseralite längst in vid ögat då det kan vara så att han har lite trånga tårkanaler än så länge.. Men annars så är allt perfekt med honom ! :) Kan också tala om att idag på sin 4dagars dag så tappade majk navelsträngen, så nu är han stor :D :)

Nu ska jag kolla på tv och vänta på att lillfisen vaknar så jag får mata honom lite, värker i tuttarna så mycket är det i dom:P


Kram sålänge :)

majk är så himla söt<3

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-12 Klockan: 17:40:35
hej
Nu sitter jag här i soffan med majk liggandes sovande i min famn efter ett långt snuttande.. så himla mysigt! Finns ju inget mysigare än att få ha sin underbara son i famnen:)
som sagt så har jag och majk gått en promenad ner till stan för att träffa morfar och äta lite käk, var gott! sedan träffade vi sofi och promenerade hemmåt.. så nu är vi hemma och väntar på att hockeyn ska börja och sofi städar:P

Pusshej

nu ska ni få veta :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-10-10 Klockan: 21:52:29
Hej!
Ja jag lever!!

Jo den 8/10 klockan 07.00 kom jag in på förlossningen efter att ha haft värkar sedan 04.00 den 7/10.. Långa dagar... Jag kom in och vid första kontrollen vid 08 så var jag bara öppen 1 cm.. Ändå hade jag täta värkar, vid andra kontrollen vid 11 så var jag fortfarande bara öppen 1cm.. började nästan tappar hoppet.. ha så himla ont.. Frågade om dom kunde smärtstilla mig men det kunde dom inte.. Vid 15 så hade jag öppnat mig 3cm och hade enorm smärta och då började dom diskutera om jag kunde få epidralen, vilket är ryggmärjsbedövningen.. Efter någon timma så kom barnmorskan in och sa att jag kunde få den men att hon ville sätta en kanyl i handen på mig första.. När hon hade gjort det så gick hon ut och ringde efter narkosläkaren som skulle komma in och sätta epidralen på mig :) jag blev överlycklig men dom ca 20 min jag fick vänta på narkosläkaren kändes som 4timmar eller något.. när an väl kom så hade jag enorma värkar som det inte alls var långt emellan men tillslut var det klart och jan var nog den bästa narkosläkaren jag kunde få träffa.. Den började hjälpa och jag hade inte lika ont till en början men vid 8-9 tiden på kvällen så började jag få enormt ont igen och jag ringde på klockan för att höra med barnmorskan om hon kunde kolla hur långt det hade gått.. Vid den tidpunkten om det inte var något senare kanske 10 så var jag öppen 6cm.. Kände att det började närma sig.. vid 11 ringde jag på barnmorskan igen och sa att epidralen inte hjälpte så en ny narkosläkare kom och gav mig lite mera smärtstillande.. Och vid 23.23 så sa barnmorskan att hon skulle ta mitt vatten och när hon hade gjort det så sa hon: du är öppen 9cm nu.. Jag blev nästan överlycklig:P och frågade henne hur lång tid hon trodde det skulle ta innan majk var ute och hon sa att hon trodde att det skulle ta ungefär 1,5 timma när mina krystvärkar hade börjat.. Vid 23.45 började min krystvärkar och jag tryckte på så in åt helvete, ville bara få ut honom för jag hade så ont.. jag tryckte och tryckte och vid 00.27 föddes våran son Majk christon Halvarsson.. Underbart var det.. !!! alltså tog det lite mindre än 45 minuter för mig att få ut honom från det att krystvärkarna hade startat.. Jag  sa flera gånger att jag inte klarade mer pga smärtan, men jag lyckades och jag fick en underbar son som jag älskar mer än allt!

Han vägde 3380g och var 50 lång så han vägde lite mer än vad vi trodde.. Men syntes faktiskt inte alls att han vägde så, vi gissade på runt 3000g:)

Vi låg kvar på BB tillungefär 14 samma dag sedan gick vi hem, så nu är vi hemma och har det jätte bra.. Han är duktig på att skrika och har en himla sugfömånga!

Allt gick bra och allt är bra med oss, Idag kan jag säga att alla smärta i 2,5 dyng var värd det för denna lilla kille kommer jag aldrig kunna sluta älska!


Mamma älskar dig MAJK! <3



kungarna av tylösand

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-06 Klockan: 22:47:48
heeej

Jaha nu ligger jag här i soffan och kollar på kungarna av tylösand efter en lång dag med mamma.. :) dagen började med att hunden kom vid halv 9 ungefär :D och det var väl ungefär som vanligt, förutom att hunden stannade till klockan 3 idag, brukar ju gå hem vid 1 hugget.. :) När hunden hade gått så gick jag till sjukhuset för att ta bussen till mamma.. När jag kom dit var det en tjej som började prata med mig på engelska och hon undrade om jag visste ifall campus bussen gick därifrån... Jag kan ju bara säga såhär att man är ju skapligt ringrostig på engelska när man knappt pratat det på 1år.. men jag löste det iallafall!
Sedan kom bussen och jag åka till rese för att byta där.. Väl där stötte jag på julia, zhima och jennifer som skulle till ikano.. men han hälsa iallafall :D sedan tog jag bussen till mamma..
När jag kom till henne var hon nästan redo att gå så vi gick nästan direkt till centrum för vi hade bestämmt att vi skulle ta en fika, men när vi kom dit så var det stäng så vi åt lite istället.. för mig blev det lövbiff,pommes,persiljesmör och bea. Mamma tog weinerschnitzel m.m.. helt godkänt!
Efter att vi hade ätit så gick vi upp på klädjätten för att kolla någon dop present men det blev att jag köpte två par leggins istället:P sen gick vi till willys för att handla lite..
Sedan bar det av hem och här sitter jag nu .. Ont så in åt hell i ryggen..

Jaha nu ska jag fortsätta kolla på kungarna.. Hej!

dagen idag då :P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-05 Klockan: 20:50:04
Hejsan hejsan!

Blev lite sovmorgon för mig idag.. Hunden kom inte fören halv 2 idag.. Sedan vid halv 4 begav vi oss för att träffa en liten schäfer/husky :) jätte söt vovve faktiskt, trots att jag inte gillar schäfrar så gillade jag faktiskt den lilla tjejen :) hihih ! Hade så himla ont hela tiden vi gick dit och under hela samtalet med henne så jag och charlie bestämde att jag skulle upp till förlossningen och kolla om det möjligtvis var så att jag hade börjat öppna mig.. Men vi fick veta att jag inte gjort det utan är jätte mogen så det är på gång iallafall :)





Lite bilder från CTG:n jag gjorde idag.. tog bilden precis i början när jag fick en förvärk.. Men som sagt det är bra med förvärkar då får man en lättare förlossning sa barnmorskan där:)
Och jag får mycket frågor från mina kompisar om jag inte är rädd in för förlossningen och för att föda, och jag kan svara på det här med.. Nej jag är inte alls rädd eller orolig över förlossningen, tycker det bara är onödigt att fundera över det när man aldrig vet hur det kommer bli för mig.. Kanske får en jätte bra och lätt förlossning eller tvärt om men det är inget jag går och tänker på :)

Dessutom har jag gjort lasagne idag:P och pappa var här med en massa kantareller så det har charlie suttit och ränsat efter maten.. och nu ska han kolla hur mycket det väger :P Och det vägde 0,7kg tydligen.. :)
Massor var det i allafall..


Nu ska jag ut och röka.. Hörs ! pusshej!<3

Får väl ta och berätta lite mera :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-05 Klockan: 12:49:17
Hej bloggen!

Ledsen om jag inte varit så aktiv här men har gjort en massa andra saker istället för att sitta vid datorn :P
Tänkte uppdatera läget lite vad gäller min graviditit.. Igår var jag nämligen hos barnmorskan på vanlig rutin kontroll.. Jag bad också om att få bli igång satt då min barnmorska inte trodde att det skulle vara några problem.. Hongick och pratade med läkaren om det men läkaren tyckte inte jag skulle bli det.. Så tyvärr får jag gå med denna låga värden och problem med att stå upp längre stunder..
Men nu är det ju inte så jätte långt kvar närmare bestämt 6 dagar till planerat datum.. Så det ska jag väl klara av tycker jag :)

Jag har gått upp ca: 10kg i dagsläget och kommer nog inte gå upp mycket mera tror och hoppas jag.. Alltid svårt att få bort extra fettet sen.. Men har inte så jätte mycket så det ska jagnog nite ha några problem med..

Majks hjärtslag ligger på 140 ungefär och det är helt normalt.


detta är alltså bilden från första ultraljudet som vi var på i vecka 10:) Minns hur glad jag blev när jag fick se denna lilla krabat sprattla där inne.. Började gråta av glädje :) Vid denna tid visste vi ju inte att det var en liten son som visade sig på skärmen, men både jag och charlie trodde att det var en pojk,och det hade vi ju helt rätt i också!
Min mamma var med på båda ultraljuden och på andra ultraljudet var även min mormor 80år gammal med.. Hon blev så glad när hon fick se sitt barnbarn´s barn på skrämen:) Och det var även då vi fick veta att det var en liten pojk och ingen flicka!


Jag är så himla lycklig att jag snart ska få träffa min son! Kommer älska honom mer än någonting annat och han kommer alltid vara den som kommer först i min ögon och i mitt hjärta!

Mamma älskar dig redan otroligt mycket Majk Christon Halvarsson<3

Nu kommer den efterlängtade...

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2010-10-05 Klockan: 12:38:16
.....bilden på min mage.. tog den igår då jag gick in i vecka 40:)



Nu får ni kommentera eftersom det varit ett sånt himla tjat om att jag ska lägga upp en bild :P ;)

skriver lite snabbt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-05 Klockan: 00:09:08
Heeeej=D

Skriver lite kort för jagorkar inte skriva nogåt längre ikväll.. Dagen har varit bra, träffade sofi och vi var hos barnmorskan, sen gick vi till stan och fikade med julia och bella.. efter det så åkte jag hem och väl hemma fick jag städryck så har städat ooch tvättat.. nu ligger jag i soffan och glor på cold case !

Orkar inte skriva mer, skriver om mer detaljer imorgon :)

Godnatt<3
The Slanket

Sean banan - puss puss, ny låt

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-03 Klockan: 14:14:50

Tjat tjat!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2010-10-03 Klockan: 00:26:35
Hej!

Efter massa tjat och gnäll från sofia berg så ska jag ta och lägga upp en bild på mage... MEN kommer inte lägga upp den fören imorgon eftersom jag är så himla trött nu! Så håll kolla på min blogg om du vill se bilden på min mage.. är ju nämligen så att jag på måndag den 4e går in i vecka 40 av min graviditet, så det är inte långt kvar nu :) Håll tummarna att min lilla grabb kommer i veckan som kommer :) hihih !

Ha det så fint ni som är hemma! okeydå , ni som inte är hemma kan väl med få ha det fint då ;)


Bonanza Bidders

gå in och checka

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-02 Klockan: 23:33:56
iPhonebutiken.se

mera läsare:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-02 Klockan: 23:18:30

Så välförtjänt!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-02 Klockan: 22:02:52
Hej min kära vänner!

Nu har jag varit på första matchen live för i år och det var faktiskt en match som var värd att se :) Tur det! Men innan jag åkte på matchen med pappa så kom lars och hämtade mig och vi åkte hem till mamma för att käka mat :) hon hade gjort köttgryta och ris, riktigt smaskigt! Efter att vi hade käkat så åkte vi ut till öb och det var bra för jag skulle ju köpa ett strykjärn där! Och nu har jag äntligen fått hem det, hihi ! behövs ibland och just nu så har jag saknat ett.. Men nada problem nu :) Köpte ju lite godis där med :P När vi var klara där så åkte vi ner till rese och sedan till pappas jobb för att hämta honom.. När vi väl hade hämtat honom så skjutsade lars ner mig och pappa till ishallen.. Vi var väl där en timma innan matchen började men det gjorde ingenting för då kollade vi litei fans shoppen och hittade massa gulliga grejer som vi ska köpa till Majk:D
Sen startade matchen!

Det var en kanon match,lhc vann med 2-1, så nu är väl SERIELEDARE!

Nu sitter jag och kollar på någon kass film på tvn, vet inte ens vad den handlar om om jag ska vara ärlig :P HAAH!

Men ni får ha det gött!! Pussss

Lördag igen :)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-02 Klockan: 12:23:30
Hejsan hoppsan!

Jaha idag så vaknade jag runt 12, skönt att få sova lite även om jag vaknar stup i kvarten :P Men det som står på schemat idag är att gå på hockey med min pappa:) Han fråga nämligen igår om jag ville följa med på hockey, och det är väl självklart att jag vill det! Såhan köpte biljetter på E1, precis vid klacken.. Himla bra så det blir lite drag även om man har sitt plats :D
Är ju nämligen LHC-Luleå som spelar, så det blir en grym match eftersom det bara skiljer dom 2p åt för vem som ska ha ledningen i tabellen :)

Sen så på onsdag ska min kära pappa och jag gå och köpa den efterlängtade jackan som jag velat ha.. Han är så himla snäll:) Det betyder GULD att han vill köpa den åt mig :) hihih ! Ni får se bilder senare :)


Kram

Fredagkväll:)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-01 Klockan: 20:49:59
Hej alla söta!

Jaha får väl skriva till er soffpotatisar som inte är ute och super, eftersom jag inte är en av dom så sitter jag här i soffan :P Kollar på idol efter en dag som varit så himla tråkigt, har bara suttit eller legat i soffan, och det är ju skit tråkigt.. Hade ju behövt åka till rusta och ö&b men så blev det ju inte, tyvärr!
Jaha blev att äta lite gott idag, kan tyvärr inte lägga upp bild för att minneskortläsaren är helt totalt borta men ska nog hitta den någon dag :) I vilket fall som helst så blev det ris,starkcurry kyckling, bea och sallad.. :) Muuuummmss!!


Nu ska jag fortsätta kolla idol. Kramis

tråkigt nästan jämt:P

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-01 Klockan: 13:17:53
hej bloggen:)

Nu ligger jag i soffan och halv vilar, jobbigt för ryggen att hålla på hela fm.. om en stund skulle jag och charlie behöva ta oss till rusta och ö&b, på rusta skulle det behöva inhandlas flyttkartonger för vi har rätt ont om det.. Har redan packat 6st men lång väg innan allt är klart! På ö&b är det lite andra saker som behövs inhandlas, bland annat ett strykjärn:) så vi får se om någon snäll människa har lust att köra oss annars blir det svårt med båda delarna:P Jo det är ju faktiskt så att vi ska flytta 1 november, till en 3a, skit kul ska det bli:)

Nu är det bara 10 dagar kvar till att Majk är planerad att komma, vi får se när han vill lämna min mage för det kan ju vara i stortsett när som helst :Dmen jag är redo att bli mamma och allt här hemma är ju klart för att få hem en ny familje medlem! Dessutomär det bara 15 dagar kvar tills att jag fyller 19, inget att fira direkt, men ändå 1 år äldre iallafall..

Puss&kram