Tänkvärda ord?!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (6)
Skrivet: 2011-06-13 Klockan: 23:47:59
När livet känns totalt jävla piss vill vi gärna gömma oss och låtsas att allt är som vanligt. Men i längden fungerar inte detta alls. Man går hemma eller på jobbet och funderar på saker som man inte vill att andra ska veta, men folk vet! I längden kommer du inte stå ut med att gömma dig bakom dina tankar, du måste prata med någon!
Alla kommer vi en dag tillden ömaste punkten, oavsett om det är kärlek, bilar, hobby osv. Och när den dagen väl kommer behöver vi alla någon att prata med, tyvärr har inte alla någon att verkligen få säga det man känner till, men vi som har det ska verkligen ta vara på den personen! För han/hon kommer verkligen att behövas en dag!

Att få ett krossat hjärta har inte alla varit med om däremot kommer alla att någon gång vara med om det och då förstår man hur jobbigt de verkligen är att förlora den man älskar eller det man älskar, det är som att någon dö för en. Och på ett sätt så dör det faktiskt, vänskapen/kärleken försvinner faktiskt ifrån en!


Så jag ver nu er alla som har något ni verkligen älskar eller någon som ni älskar mer än något annat att verkligen ta vara på det, jag har mist flera som jag älskar något enormt, och det finns många saker jag ångrar och som jag aldrig kommer att kunna göra ogjort, men om man inte haft insikt i det innan finns det nu chans att ändra på saker och ta vara på det man faktiskt HAR IDAG! Och det finns inte många jag älskar nuförtiden men dom få jag verkligen ha fastbundna i mitt hjärta, dom SITTER DÄR och kommer alltid att göra.
Nu har ni chansen vänner, jag har ändrat på mig och förstår idag att man ska vara rädd om dom man älskar, förstod inte det förr men alla  får en andra chans och när du väl får den så ta vara på den!
INGEN VILL BLI SÅRAD!

Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Vill du synas? Var då med & tävla om DAGENS BLOGG hos mig idag. Länk till inlägget: http://flavoured.blogg.se/2011/june/tjugoandra-juni.html



Lycka till sötnos.

2011-06-22 @ 12:32:56
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: johanna

Var gärna med i min tävling där du kan vinna en valfri klocka! :) <3

2011-07-05 @ 17:19:36
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: emma §

vill köpa http://mammanrosaa.blogg.se/2010/september/saljes-rosa-lg-kp500-touch-telefon.html har du kvar den?

2011-07-05 @ 20:12:20
URL: http://emmasbsvensson.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

Hoppas du får en trevlig helg :)

2011-07-22 @ 17:13:20
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Linn

Fin blogg!

Kika gärna in och delta i min veckans blogg tävling, avslutas på tisdag (16/8).

Genom att bara skriva "jag är med" så har du ju chansen till några nya läsare, inte speciellt jobbigt va ;-)?

Kram!

Direktlänk: http://linnhahne.myshowroom.se/veckans-blogg-vinnarna-3/#comment

2011-08-10 @ 12:12:28
URL: http://linnhahne.myshowroom.se
Postat av: johanna

Vad tycker du om bilden på mig från min photoshoot? Inlägget som heter "Johannalicious". Behöver kritik och feedback. Vore kul om du ville skriva nått =)

2011-09-08 @ 12:47:17
URL: http://nattstad.se/johannalicious

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: